Povezane novice

Edoardo Reja že odšel, Goričani našli novega rešitelja

Delo 17.04.2023
Nogometaše Gorice bo skušal obdržati nad vodo Agron Šalja. Nogometašev Gorice ne bo več vodil zamejski Slovenec Edoardo Reja. Kot so sporočili iz novogoriškega kluba, so so se z njim sporazumno razšli. Razlog za predčasen konec sodelovanja so… »

Najslovitejši trener slovenske lige po sedmih tekmah že bivši

Zurnal24 17.04.2023
Šalja je zamenjal Rejo po vsega sedmih tekmah na klopi Gorice. Nogometašev Gorice ne bo več vodil zamejski Slovenec Edoardo Reja. Kot so sporočili iz novogoriškega kluba, so so se z njim sporazumno razšli. View this post on Instagram A post shared… »

Edy Reja na klopi Gorice zdržal le mesec in pol

RTV Slovenija 17.04.2023
Edy Reja ni več trener nogometašev Gorice. Zdržal je le sedem tekem, na katerih mu Novogoričanov ni uspelo dvigniti z dna lestvice Prve lige. Novi trener je Agron Šalja. "V iskanju najboljše rešitve za dvig rezultatske krivulje navzgor sta klub in… »

Gorica ima novega trenerja, legendarni Reja odšel po sedmih tekmah

SiolNET 17.04.2023
Prišel je drugega marca, 17. aprila odhaja. Edoardo Reja ni več trener ND Gorica. V tem obdobju so odigrali sedem tekem in na dveh zmagali, na eni igrali neodločeno, na zadnjih štirih pa izgubili. Zadnjih dveh tekem 77-letnik zaradi bolezni ni vodil… »

Šalja zamenjal Rejo na klopi Gorice

Primorske 17.04.2023
Nogometašev Gorice ne bo več vodil Edoardo Reja. Kot so sporočili iz novogoriškega kluba, so so se z njim sporazumno razšli. Razlog so slabi rezultati, nekdanji trener Lazia, Napolija in številnih drugih italijanskih klubov, potem ko je pred tremi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem