Povezane novice

Ruski vojaki: Sploh ne vemo, kje smo in kdo nas vodi #video #vŽivo

SiolNET 18.04.2023
Skupina mobiliziranih ruskih vojakov se v objavljenem videoposnetku pritožuje nad pomanjkljivim poveljevanjem. Trdijo tudi, da nimajo nobenega dokumenta, iz katerega bi bila razvidna njihova lokacija, katerim enotam pripadajo, kdo so njihovi častniki in… »

Zelenski obiskal frontno mesto Avdijivka

Primorske 18.04.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je danes obiskal mesto Avdijivka na vzhodu države in vojakom zaželel veselo veliko noč, piše na spletni strani njegovega urada. Fronto je obiskal le dan potem, ko se je v Ukrajino podal tudi ruski predsednik… »

Zelenski obiskal bojišče v Avdijivki, Putin prvič po začetku vojne v regiji Herson in Lugansk

RTV Slovenija 18.04.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je obiskal vojake na bojišču v Avdijivki na vzhodu Ukrajine in se jim zahvalil za obrambo države, medtem ko je ruski predsednik Vladimir Putin obiskal vojaški poveljstvi v okupiranih Hersonu in Lugansku… »

Ukrajina / »Ukrajinske sile so sovražniku zadale velike izgube«

Mladina 18.04.2023
Poveljnik ukrajinskih kopenskih sil Oleksandr Sirski trdi, da so razmere v mestu Bahmut na vzhodu Ukrajine, kjer med Ukrajino in Rusijo potekajo intenzivni spopadi, pod nadzorom. V mestu Bahmut na vzhodu Ukrajine se nadaljujejo intenzivni spopadi, ruska… »

Putinov nepričakovani obisk

Zurnal24 18.04.2023
Ruski predsednik je se je te dni mudil v regiji Herson in Lugansk v Ukrajini. Vojakom je zaželel tudi veselo veliko noč. Ruski predsednik Vladimir Putin je obiskal regiji Herson in Lugansk v Ukrajini, ki si jih je Rusija septembra lani po mednarodno… »

Putin obiskal regiji Herson in Lugansk v Ukrajini

Delo 18.04.2023
Srečal se je s tamkajšnjimi ruskimi vojaki in poveljniki. V luči nedavnega praznovanja pravoslavne velike noči je menda vojakom podaril ikono. Ruski predsednik Vladimir Putin je obiskal regiji Herson in Lugansk v Ukrajini, ki si ju je Rusija septembra… »

Putin obiskal regiji Herson in Lugansk v Ukrajini

Primorske 18.04.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je obiskal regiji Herson in Lugansk v Ukrajini, ki si jih je Rusija septembra lani po mednarodno nepriznanih referendumih enostransko priključila, in se srečal s tamkajšnjimi ruskimi vojaki in poveljniki, so danes… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem