Povezane novice

Medved: Aktivisti bodo dobili pravico, da hodijo po hlevih. Šinko: Te pravice ne bodo dobili.

RTV Slovenija 18.04.2023
Dovolj je omejevanja slovenskega kmeta, skrajni čas je za rešitve, sporoča prvi kmetijski sindikalist Anton Medved. Kmetijska ministrica Irena Šinko pa odvrača, da marsikatero rešitev že ponujajo, a je pri tem treba upoštevati tudi Evropsko… »

Sindikat kmetov napovedal nov protestni shod 25. aprila

Delo 18.04.2023
Predstavniki kmetijskih organizacij so odstopili od pogajanj z vlado, ker predlagane rešitve ne uresničujejo njihovih zahtev. »Z velikim razočaranjem sporočamo, da se od obljubljenega ne da živeti. Zato smo prisiljeni zaostriti stavkovne… »

Kmetje v torek z novim protestnim shodom. Golob dvomi o njihovih interesih.

SiolNET 18.04.2023
Predstavniki organizacij s področja kmetijstva so opustili pogajanja z vlado, saj ta ne izpolnjuje njihovih pričakovanj. Kot so pojasnili danes, je bil kaplja čez rob predlog novele o zaščiti živali, ki je zanje ponižujoč. Prihodnji torek bodo v… »

Kmetje prekinili pogajanja z vlado. Golob: V ozadju je slutiti druge interese.

RTV Slovenija 18.04.2023
Predstavniki organizacij s področja kmetijstva so po dobrih dveh tednih opustili pogajanja z vlado, ker njihove zahteve niso bile uresničene, je pojasnil predsednik Sindikata kmetov Slovenije Anton Medved. Napovedali so nov protestni shod v Ljubljani… »

Golobova vlada nima posluha za slovenske kmete, napovedali so nov protest

Nova 24TV 18.04.2023
Ljubljana, Trg republike. Novinarska konferenca Sindikata kmetov Slovenije in nekaterih drugih organizacij pred opozorilnim protestom kmetov po več krajih Slovenije. Predstavnik sindikata kmetov Slovenije Anton Medved. Golobova vlada ni imela posluha za… »

Golob ob odločitvi kmetov: Tako hiter odhod s pogajanj daje slutiti druge interese v ozadju

Primorske 18.04.2023
Tako hiter odhod predstavnikov kmetov s pogajanj z vlado daje po mnenju premierja Roberta Goloba misliti, da je morda zadaj kak drug interes, in to političen. Premier je napovedal tudi vnovično proučitev odločitve o odvzemu zveri iz narave. LJUBLJANA… »

Kmetje zgroženi: "To je kaplja čez rob!"

Zurnal24 18.04.2023
Sindikat kmetov Slovenije napovedal, da od pogajanj odstopa. Napovedujejo nove stavkovne aktivnosti. Po protestih 24. marca, ko so kmetje s traktorji preplavili Slovenijo, se je Sindikat kmetov Slovenije v začetku aprila sestal s predsednikom vlade… »

Kmetje imajo že po dveh tednih dovolj pogajanj, kaplja čez rob zakon o zaščiti živali

Necenzurirano 18.04.2023
Kmetje so pred tedni napovedali, da bodo, če v okviru delovne skupine v treh tednih ne bi prišlo do napredka, nadaljevali stavkovne aktivnost. Kot kaže sta bila dovolj že dva tedna. Predstavniki organizacij s področja kmetijstva so namreč opustili… »

Kmetje opustili pogajanja z vlado, nadaljevali bodo stavkovne aktivnosti

Dnevnik 18.04.2023
Predstavniki organizacij s področja kmetijstva so dobra dva tedna po odločitvi, sprejeti skupaj z vlado, da oblikujejo delovno skupino, ki bo pregledala pereča odprta vprašanja na področju kmetijstva, opustili pogajanja z vlado. Razloge bodo… »

Kmetje opustili pogajanja z vlado, nadaljevali bodo stavkovne aktivnosti

Primorske 18.04.2023
Predstavniki organizacij s področja kmetijstva so dobra dva tedna po odločitvi, sprejeti skupaj z vlado, da oblikujejo delovno skupino, ki bo pregledala pereča odprta vprašanja na področju kmetijstva, opustili pogajanja z vlado. Razloge bodo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem