Povezane novice

Poslovila se je vodja pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji

Necenzurirano 19.04.2023
Po dolgi bolezni je umrla vodja pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji Manja Toplak. "V ekipi naše pisarne smo pretreseni in zlomljeni, saj smo izgubili izjemno nadarjeno, učinkovito in prijetno sodelavko, ki je bila tudi naša prijateljica izven… »

Umrla je vodja pisarne evropskega parlamenta v Sloveniji Manja Toplak

Delo 19.04.2023
Sodelavci se je bodo spominjali po njenem entuziazmu, veseli naravi, igrivosti in humorju. Po dolgi bolezni je umrla vodja pisarne evropskega parlamenta v Sloveniji Manja Toplak, so danes sporočili njeni sodelavci. Njena poklicna pot je bila z evropskim… »

Umrla je Manja Toplak

Zurnal24 19.04.2023
Po dolgi bolezni je umrla vodja pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji Manja Toplak, so danes sporočili njeni sodelavci. Manja Toplak je bila za vodjo Pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji imenovana 1. septembra 2019. Pred tem je bila od marca… »

Manja Toplak / Umrla je vodja pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji

Mladina 19.04.2023
V Evropskem parlamentu je bila zaposlena od leta 2007. Po dolgi bolezni je umrla vodja pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji Manja Toplak, so danes sporočili njeni sodelavci. Njena poklicna pot je bila z Evropskim parlamentom povezana od leta 2007… »

Umrla je vodja pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji Manja Toplak

Primorske 19.04.2023
Po dolgi bolezni je umrla vodja pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji Manja Toplak, so danes sporočili njeni sodelavci. Njena poklicna pot je bila z Evropskim parlamentom povezana od leta 2007, na čelu pisarne je bila - najprej kot vršilka… »

Umrla je Manja Toplak, vodja pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji

SiolNET 19.04.2023
Po dolgi bolezni se je poslovila Manja Toplak, vodja pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji. Foto: Pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji Manjo Toplak so za vodjo Pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji imenovali 1. septembra 2019. Pred tem je… »

Umrla je Manja Toplak

Dnevnik 19.04.2023
Po dolgi bolezni je umrla vodja pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji Manja Toplak. Iz pisarne evropskega parlamenta v Sloveniji so sporočili, da se je po dolgi bolezni poslovila Manja Toplak, vodja njihove pisarne. »Vedno se je bomo spominjali po… »

Umrla je vodja pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji Manja Toplak

RTV Slovenija 19.04.2023
Po dolgi bolezni je umrla vodja pisarne Evropskega parlamenta v Sloveniji Manja Toplak. Njena poklicna pot je bila z Evropskim parlamentom povezana od leta 2007, na čelu pisarne je bila – najprej kot vršilka dolžnosti – od marca 2018. Ekipa pisarne… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem