Povezane novice

Zdravstvo: Namesto na pogajanja na počitnice

Dnevnik 19.04.2023
Čeprav bi morali dogovor skleniti najpozneje do prvega junija, je vladna pogajalska skupina odpovedala današnji termin pogajanj o vzpostavitvi plačnega stebra za zdravstvo. Naslednjega prav tako. Sindikalisti so ogorčeni. Zgolj 42 dni ima vlada… »

Ogorčeni nad odpovedjo pogajanj

Delo 19.04.2023
Vlada je odpovedala današnji termin o zdravstvenem stebru zaradi interpelacije, prihodnjega pa, ker je dan pred praznikom. Na prekinitev pogajanj o plačah v zdravstvenem stebru, ki bi morala biti danes, so se kritično odzvali tako v zdravniških… »

Zdravniki imajo dovolj, vladi dajejo čas do konca meseca

Zurnal24 19.04.2023
V Fidesu ob odpovedi današnjih pogajanj o zdravstvenem plačnem stebru kritični do vlade. V sindikatu zdravnikov in zobozdravnikov Fides so se danes kritično odzvali na potezo vlade, ki je odpovedala današnji in prihodnji termin pogajanja o plačnem… »

Vlada odpovedala dva termina pogajanj o plačnem sistemu v zdravstvu. Sindikati nezadovoljni.

RTV Slovenija 19.04.2023
Pogovori, v katerih se postavljajo termini le zato, da se kršijo, izgubljajo smisel, se je Fides odzval na vladno odpoved dveh terminov pogajanj o plačnem stebru za zdravstvo in socialno varstvo. Nezadovoljstvo so izrazili tudi drugi sindikati. Že… »

Vlada odpovedala pogajanja s Fidesom. "Pogovori izgubljajo smisel."

SiolNET 19.04.2023
V sindikatu zdravnikov in zobozdravnikov Fides so se danes kritično odzvali na potezo vlade, ki je odpovedala današnji in prihodnji termin pogajanja o plačnem stebru za zdravstvo in socialno varstvo. Ob tem zdravniške organizacije od vladne strani… »

Sindikati v zdravstvu in socialnem varstvu ob odpovedi pogajanj o plačnem stebru kritični do vlade

Primorske 19.04.2023
V sindikatu zdravnikov in zobozdravnikov Fides so se kritično odzvali na potezo vlade, ki je odpovedala današnji in prihodnji termin pogajanja o plačnem stebru za zdravstvo in socialno varstvo. Ob tem zdravniške organizacije od vladne strani… »

Po interpelaciji vlada na dopust?

Necenzurirano 19.04.2023
Vlada bi morala nadaljevati pogajanja s sindikati glede zdravstvenega plačnega stebra, a so jih odpovedali. Med razlogi tudi prvomajske počitnice. Sindikat zdravstva in socialnega varstva Slovenije je izrazil nezadovoljstvo nad dejstvom, da je vlada… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem