Povezane novice

Dostavljalci Wolta in Glova odslej povezani v sindikat

Primorske 19.04.2023
Pod okriljem sindikata Mladi plus je v Sloveniji zaživel sindikat dostavljalcev. Trenutno združuje več kot sto dostavljalcev, ki delo opravljajo za platformi Wolt in Glovo. Za organizacijo sindikata so se odločili zaradi slabih pogojev dela in vedno… »

"Delamo po 10 ur na dan, da lahko zaslužimo za preživetje"

Zurnal24 19.04.2023
"Če ne delaš toliko, se ti v bistvu niti ne splača delati," pravijo dostavljavci in dostavljavke, ki so ustanovili svoj sindikat. Kot posebna sekcija znotraj Sindikata Mladi plus je bil ustanovljen Sindikat dostavljavcev. "Trenutno je včlanjenih že… »

Dostavljavci hrane / »Želimo biti slišani in upoštevani«

Mladina 19.04.2023
V Sloveniji je zaživel sindikat dostavljavcev, ki opozarja na slabe razmere. Pod okriljem sindikata Mladi plus je v Sloveniji zaživel sindikat dostavljavcev. Trenutno združuje več kot sto dostavljavcev, ki delo opravljajo za platformi Wolt in Glovo… »

Dostavljavci Wolta in Glova so se ob nezadovoljstvu z vse nižjim plačilom povezali v sindikat

RTV Slovenija 19.04.2023
Pod okriljem sindikata Mladi plus je v Sloveniji zaživel sindikat dostavljavcev, ki delo opravljajo za platformi Wolt in Glovo. V sindikatu si bodo prizadevali predvsem za sklenitev kolektivne pogodbe, ki bo urejala in izboljšala položaj dostavljavcev… »

Dostavljavci Wolta in Glova odslej povezani v sindikat

Delo 19.04.2023
Trenutno združuje več kot sto dostavljavcev. Za organizacijo sindikata so se odločili zaradi slabih pogojev dela in vedno nižjega plačila za opravljeno delo. Pod okriljem sindikata Mladi plus je v Sloveniji zaživel sindikat dostavljavcev. Trenutno… »

Krik na pomoč: dostavljavci Wolta in Glova povezani v sindikat

SiolNET 19.04.2023
Pod okriljem sindikata Mladi plus je v Sloveniji zaživel sindikat dostavljavcev. Trenutno združuje več kot sto dostavljavcev, ki delo opravljajo za platformi Wolt in Glovo. Za organizacijo sindikata so se odločili zaradi slabih pogojev dela in vedno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem