Povezane novice

Pogačar poravnal račune z Mur de Huyem

Dnevnik 19.04.2023
Slovenski kolesar Tadej Pogačar (UAE Emirates) ne popušča z izjemnimi spomladanskimi predstavami na enodnevnih dirkah. V svojo zbirko zmag je dodal še eno manjkajočo dirko. V velikem slogu je dobil 87. izvedbo prestižne Valonske puščice. Trenutno… »

"Če pa danes ne zmagam, sem pa res zasr** ekipo."

RTV Slovenija 19.04.2023
Sanjska pomlad novodobne kolesarske legende se nadaljuje. Tadej Pogačar je zasidran ob boku Eddyja Merckxa in Bernarda Hinaulta. Z nizom treh zaporednih zmag je kot prvi kolesar v zgodovini v isti sezoni osvojil Flandrijo, Amstel in Valonsko puščico… »

Pogačar v velikem slogu osvojil zid, puščico in ardenski trojček!

RTV Slovenija 19.04.2023
Tadej Pogačar je veliki zmagovalec 87. Valonske puščice, kjer je njegova ekipa trdno nadzirala razvoj dirke, sam pa je s potrpežljivostjo in močjo kot prvi preplezal Mur de Huy in kot sedmi kolesar v zgodovini zaokrožil zbirko zmag na ardenskem… »

Stroj se ne ustavlja! Pogačar spisal zgodovino

Zurnal24 19.04.2023
Tadej Pogačar je spisal zgodovino ... Tadej Pogačar, slovenski kolesarski super šampion se je vnovič vpisal v zgodovino. Z zmago na dirki za Valonsko puščico je postal sedmi kolesar v zgodovini, ki se lahko pohvali z zmagami na vseh treh prestižnih… »

Super Pogi kot puščica do zmage: Uživam v trenutku

Delo 19.04.2023
Tadej Pogačar je po dirki Amstel Gold premočno dobil tudi drugo belgijsko klasiko od treh, Valonsko puščico. V nedeljo še Liege-Bastogne-Liege. Najboljši kolesar na svetu Tadej Pogačar (UAE) je po nedeljski dirki Amstel Gold premočno dobil tudi… »

Še ena neverjetna zmaga Tadeja Pogačarja!

SiolNET 19.04.2023
Tadej Pogačar (UAE Emirates) je zmagovalec 87. dirke Valonska puščica, 194,3 kilometra dolge klasike od Herveja do Huyja. Na zloglasnem sklepnem vzponu Mur de Huy je pokazal, da mu trenutno nihče na svetu ni kos, in prišel še do 12. zmage v sezoni… »

POGAČAR SE JE ZNOVA VPISAL V ZGODOVINO: Šele sedmi na svetu, ki je osvojil vse tri prestižne ardenske klasike (FOTO)

Regional 19.04.2023
Tadej Pogačar, slovenski kolesarski super šampion se je vnovič vpisal v zgodovino. Z zmago na dirki za Valonsko puščico je postal sedmi kolesar v zgodovini, ki se lahko pohvali z zmagami na vseh treh prestižnih ardenskih klasikah. Na… »

Pogačar za zgodovino, zmagal tudi na Valonski puščici

Primorske 19.04.2023
Tadej Pogačar, slovenski kolesarski super šampion se je vnovič vpisal v zgodovino. Z zmago na dirki za Valonsko puščico je postal sedmi kolesar v zgodovini, ki se lahko pohvali z zmagami na vseh treh prestižnih ardenskih klasikah. Na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem