Povezane novice

Pred poslanci evidence delovnega časa

SiolNET 20.04.2023
DZ je danes opravil tretje branje predloga novele zakona o evidencah na področju dela in socialne varnosti, ki predvideva beleženje dodatnih podatkov o delovnem času in uvaja obvezne elektronske evidence za kršitelje. Izjeme od evidenc niso več… »

Janša / »Golobova vlada ne bo zdržala mandata«

Mladina 20.04.2023
Interpelacija vlade se je po 14 urah razprave zaključila brez sklepov, a s pozivom predsednika SDS Janeza Janše, naj se Golobova vlada "vzame v roke" Interpelacija vlade v DZ se je po 14 urah razprave zaključila brez sklepov, a s pozivom predsednika… »

INTERPELACIJA VLADE KONČANA BREZ SKLEPOV: Danes poslanci o evidencah delovnega časa

Regional 20.04.2023
Interpelacija vlade v DZ se je po 14 urah razprave zaključila brez sklepov, a s pozivom predsednika SDS Janeza Janše, naj se vlada "vzame v roke". Janša je po koncu interpelacije tudi ocenil, da vlada ne bo zdržala do konca mandata. Premier Robert… »

To Golobu napoveduje Janša

Zurnal24 20.04.2023
Interpelacija vlade v DZ se je po 14 urah razprave zaključila brez sklepov, a s pozivom predsednika SDS Janeza Janše, naj se vlada "vzame v roke". Predsednik SDS Janez Janša je v izjavi za medije po zaključeni interpelaciji ocenil, da se je v… »

Razprava o interpelaciji vlade končana brez sklepov

SiolNET 20.04.2023
Interpelacija vlade v DZ se je po 14 urah razprave končala brez sklepov, a s pozivom predsednika SDS Janeza Janše, naj se vlada "vzame v roke". Janša je po koncu interpelacije tudi presodil, da vlada ne bo zdržala do konca mandata. Premier Robert… »

Različne interpretacije, kaj bo z evidencami delovnega časa

Delo 20.04.2023
Zlasti delodajalci izražajo številne pomisleke, čeprav so socialni partnerji novelo zakona uskladili v okviru Ekonomsko-socialnega sveta. V nadaljevanju preberite: Elektronsko evidentiranje delovnega časa bodo morali uvesti le problematični poslovni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem