Povezane novice

Slovenci zmagali za Kranjca

SiolNET 20.04.2023
Slovenska članska hokejska reprezentanca se je v sklopu priprav na majsko svetovno prvenstvo elitne divizije na Finskem in v Latviji na Bledu na prvi od dveh pripravljalnih tekem pomerila s sosedi Italijani in jih premagala s 4:2. Tekma je imela posebno… »

Tudi vi lahko pomagate hudo bolnemu slovenskemu hokejistu

SiolNET 20.04.2023
Te dni je širšo slovensko javnost šokirala novica, da nekdanji odlični hokejist Aleš Kranjc bije bitko življenja. Nekdaj nepogrešljivi steber obrambe slovenske reprezentance in dvakratni olimpijec v zadnjih letih bije boj z neusmiljeno boleznijo… »

Risi v drugi tretjini napolnili mrežo Italijanov

RTV Slovenija 20.04.2023
Slovenski hokejisti so na četrti pripravljalni tekmi pred svetovnim prvenstvom elitne skupine na Bledu premagali Italijo s 4:2. Reprezentanci se bosta srečali še v petek ob 13.00. Prejšnji teden je Slovenija igrala dve tekmi v Mariboru s Poljsko, obe… »

Risi danes na Bledu igrajo za hudo bolnega Aleša Kranjca

RTV Slovenija 20.04.2023
Slovenski hokejisti bodo v okviru priprav na majsko svetovno prvenstvo danes in v petek na Bledu odigrali pripravljalni tekmi z Italijo. Današnja tekma bo tudi dobrodelna! Izkupiček od vstopnic bo namenjen hudo bolnemu Alešu Kranjcu. 41-letni dvakratni… »

Poraz Slovenk proti močnim gostiteljicam

RTV Slovenija 20.04.2023
Slovenska ženska hokejska reprezentanca je na svetovnem prvenstvu divizije I (skupina B) v Južni Koreji na tretji tekmi doživela drugi poraz. Južna Koreja je bila v Suwonu boljša s 4:2. Slovenija je po porazu s Poljsko z 0:2 in zmagi nad Kazahstanom… »

Risi bodo proti Italiji igrali za Aleša Kranjca

Delo 20.04.2023
Človekoljubna akcija slovenske hokejske reprezentance. Slovenska hokejska reprezentanca bo danes in jutri na Bledu nadaljevala niz pripravljalnih tekem pred nastopom na svetovnem prvenstvu maja v Rigi. Današnja tekma v ledeni dvorani na Bledu z… »

Našemu olimpijcu diagnosticirali hudo neozdravljivo bolezen

Zurnal24 20.04.2023
Slovensko športno javnost je danes šokiral dopis Hokejske zveze Slovenije, v kateri razkrivajo, da je nekdanji reprezentant Aleš Kranjc zbolel za hudo, za zdaj še neozdravljivo boleznijo. A vendarle ob novem, eksperimentalnem zdravljenju ostaja nekaj… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem