Povezane novice

Svoboda ni poceni: Rebalans za pet novih ministrstev – tri milijarde primanjkljaja

Nova 24TV 20.04.2023
Minister za finance Klemen Boštjančič. (Foto: STA) Zaradi ustanovitve petih novih ministrstev, s čemer smo dobili eno najobsežnejših vlad v zgodovini države in v Evropi, je vlada parlamentu danes predlagala rebalans letošnjega državnega… »

Boštjančič o predlogu rebalansa: poraba se nikjer ne povečuje

Primorske 20.04.2023
Vlada je danes potrdila predlog rebalansa letošnjega državnega proračuna, ki sledi njeni reorganizaciji in v tem smislu ustrezno prerazporeja sredstva med posameznimi resorji. Poraba se po besedah finančnega ministra Klemna Boštjančiča nikjer ne… »

Rebalans znižuje načrtovani primanjkljaj na 4,5 odstotka BDP

Delo 20.04.2023
Vlada znižuje obseg dopustnega zadolževanja države s petih milijard na 4,2 milijarde evrov. Vlada je na današnji seji sprejela predlog rebalansa državnega proračuna za leto 2023. S tem so načrtovani primanjkljaj znižali za 376 milijonov evrov na… »

Takšen minus načrtuje vlada letos

Zurnal24 20.04.2023
Vlada je sprejela tehnični rebalans proračuna, ki sledi reorganizaciji vlade. Zaradi reorganizacije ministrstev je bilo treba prerazporediti sredstva, vezana področja, ki so jih ministrstva prevzela od prejšnjih ministrstev. Rebalans proračuna je… »

Na vladi potrjen tehnični rebalans: prihodkov za 233 milijonov manj, odhodki nižji za 609 milijonov

RTV Slovenija 20.04.2023
Vlada je potrdila t. i. tehnični rebalans, ki ga je po reorganizaciji vlade pripravilo finančno ministrstvo in s katerim se znižuje tudi načrtovani primanjkljaj za 376 milijonov evrov, je po seji vlade povedal finančni minister Klemen Boštjančič… »

"Če se ne bo zgodilo kaj izjemnega, letos ni predviden noben nov rebalans" #video

SiolNET 20.04.2023
Vlada je danes sprejela predlog rebalansa letošnjega državnega proračuna in ga poslala v potrditev v DZ. Po seji vlade sta odločitve, sprejete na današnji seji, predstavila minister za finance Klemen Boštjančič in ministrica za pravosodje Dominika… »

Primanjkljaj državnega proračuna se v rebalansu zmanjšuje za 376 milijonov evrov

Dnevnik 20.04.2023
Vlada je danes potrdila predlog rebalansa letošnjega državnega proračuna. Po besedah finančnega ministra Klemna Boštjančiča gre za tehnični rebalans, v katerem vlada po reorganizaciji ustrezno prerazporeja sredstva med posameznimi resorji… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem