Povezane novice

Muslimani začeli tridnevno praznovanje ramazanskega bajrama

RTV Slovenija 21.04.2023
Muslimani so po koncu postnega meseca ramazana začeli tridnevno praznovanje ali ramazanski bajram. Post najbolj intimen del vernikove pobožnosti, zato v bajramskih dneh praznuje zmago nad samim seboj, je v poslanici dejal mufti Nevzet Porić. "Ramazan… »

Mufti Porić ob bajramu pozval k sočutju in dobrim medsebojnim odnosom

Primorske 21.04.2023
V Muslimanskem kulturnem centru Ljubljana je zjutraj potekala osrednja bajramska molitev, ki jo je vodil mufti Nevzet Porić. Kot je dejal, nas je čas, v katerem živimo, oddaljil drug od drugega. Vernike je pozval, naj praznični čas namenijo krepitvi… »

Mufti Porić ob bajramu pozval k sočutju in dobrim medsebojnim odnosom

Delo 21.04.2023
Bajram je praznik, ki ga muslimani praznujejo ob koncu ramazana in označuje poseben duhovni čas. Bajramske slovesnosti so organizirane v sedemnajstih mestih. V Muslimanskem kulturnem centru Ljubljana je zjutraj potekala osrednja bajramska molitev, ki jo… »

Muslimani začenjajo praznovanje ramazanskega bajrama

SiolNET 21.04.2023
Muslimani po koncu postnega meseca ramazana danes začenjajo tridnevno praznovanje ali ramazanski bajram. Osrednja bajramska molitev bo v Muslimanskem kulturnem centru Ljubljana z začetkom ob 6.45. Zbrane bo nagovoril mufti Islamske skupnosti v Sloveniji… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem