Povezane novice

Slovenci še drugič ugnali Italijane, Kopitar: Ogromno dobrih stvari je bilo

SiolNET 21.04.2023
Slovenska hokejska reprezentanca je v manj kot 24 urah odigrala še drugo pripravljalno tekmo z Italijo za majsko svetovno prvenstvo elitne divizije in še drugič zmagala. Po četrtkovi zmagi (4:2) so tokrat Slovenci na Bledu slavili s 4:1 (2:0, 0:0… »

Učinkovit slovenski "power play" za novo zmago nad Italijo

RTV Slovenija 21.04.2023
Slovenska hokejska reprezentanca je na Bledu še drugič v dveh dneh premagala Italijo, tokrat s 4:1. Vse zadetke je Slovenija, ki je igrala precej bolje kot v četrtek, dosegla z igralcem več. Dvakrat je bil uspešen Žiga Jeglič. Slovenci so hitro… »

Slovenci znova boljši od lanskih članov elitne skupine

Zurnal24 21.04.2023
Slovenski hokejisti še drugič premagali Italijo, ki je lani izpadla iz elitne skupine svetovnega hokeja. Slovenska hokejska reprezentanca je odigrala peto pripravljalno tekmo pred svetovnim prvenstvom elitne skupine maja v Rigi. Tako kot v četrtek se… »

Risi še drugič premagali Italijo

Delo 21.04.2023
Slovenski hokejisti so azzurre na pripravljalni tekmi na Bledu ugnali s 4:1. Slovenska hokejska reprezentanca je odigrala peto pripravljalno tekmo pred svetovnim prvenstvom elitne skupine maja v Rigi. Tako kot v četrtek se je na Bledu merila z Italijo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem