Povezane novice

Voznico, ki je v Hrastniku pri Trojanah trčila v kolesarko, izsledili

SiolNET 22.04.2023
Na regionalni cesti od Trojan proti Orehovici v naselju Hrastnik pri Trojanah je včeraj dopoldne neznana voznica pri prehitevanju trčila v kolesarko, ki se je pri tem huje poškodovala, njeno življenje pa je ogroženo. Voznica je odpeljala naprej v… »

Našli voznico, ki je trčila v kolesarko! Njeno življenje je ogroženo

Necenzurirano 22.04.2023
Okoli 10. ure sta na cesti od Trojan proti Orehovici trčila voznica manjšega osebnega avtomobila in kolesarka. Voznica je pri neprevidnem prehitevanju trčila in zbila kolesarko. Hudo poškodovana je obležala ob cesti, voznica pa je odpeljala, ne da bi… »

Hujša prometna nesreča s pobegom – poziv očividcem

Domžalec 22.04.2023
Danes, nekaj pred 10. uro se je na regionalni cesti od Trojan proti Orehovici v naselju Hrastnik pri Trojanah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznica osebnega vozila in kolesarka. Po do sedaj zbranih obvestilih, je voznica pri… »

Našli voznico, ki je bila zjutraj vpletena v hudo nesrečo

Zurnal24 22.04.2023
Policisti so po celodnevni akciji našli pobeglo voznico, za katero sumijo, da je v soboto dopoldan izredno hudo poškodovala kolesarko. Policisti PU Ljubljana so zvečer sporočili, da so v popoldanskem času na območju Ljubljane izsledili vozilo, ki je… »

Trčil v kolesarko in pobegnil. Njeno življenje je ogroženo.

Zurnal24 22.04.2023
Voznik je brez nudenja pomoči poškodovanki odpeljal naprej v smeri Zagorja ob Savi. Na regionalni cesti od Trojan proti Orehovici v naselju Hrastnik pri Trojanah je danes dopoldne neznani voznik pri prehitevanju trčil v kolesarko, ki se je pri tem huje… »

STE BILI PRIČA TEJ HUDI PROMETNI NESREČI S POBEGOM? Kolesarka se bori za življenje

Regional 22.04.2023
Danes, nekaj pred 10. uro se je na regionalni cesti od Trojan proti Orehovici v naselju Hrastnik pri Trojanah zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena neznani voznik manjšega osebnega vozila in kolesarka. Fotografija je simbolična. Po… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem