Povezane novice

Družina zaradi izmišljenega intervjuja s Schumacherjem v tožbo, urednico odpustili

Dnevnik 22.04.2023
Anne Hoffmann, urednica nemškega tabloida Die Aktuelle je v petek izgubila službo zaradi objave izmišljenega intervjuja z nekdanjim dirkačem formule 1 Michaelom Schumacherjem. Pogovor, ki ga je generirala umetna inteligenca, je v državi povzročil… »

Odpustili urednico, ki je objavila izmišljen intervju s Schumacherjem

RTV Slovenija 22.04.2023
Urednica nemškega tabloida Die Aktuelle je izgubila službo zaradi objave izmišljenega intervjuja z nekdanjim dirkačem formule 1 Michaelom Schumacherjem. Pogovor, ki ga je generirala umetna inteligenca, je v Nemčiji povzročil veliko razburjenje. "Ta… »

Škandalozni Schumijev intervju terjal prvo žrtev

Zurnal24 22.04.2023
Brez službe je ostala urednica nemškega tabloida, ki je objavil neresnični intervju z Michaelom Schumacherjem. Anne Hoffmann, urednica nemškega tabloida Die Aktuelle je v petek izgubila službo zaradi objave izmišljenega intervjuja z nekdanjim… »

Brez službe urednica, ki je objavila izmišljen intervju s Schumacherjem

Delo 22.04.2023
Anne Hoffmann, urednica nemškega tabloida Die Aktuelle je v petek izgubila službo zaradi objave izmišljenega intervjuja z nekdanjim dirkačem formule 1 Michaelom Schumacherjem, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Pogovor, ki ga je generirala umetna… »

Urednica, ki je objavila izmišljen intervju s Schumacherjem, ostala brez službe

SiolNET 22.04.2023
Anne Hoffmann, urednica nemškega tabloida Die Aktuelle, je v petek izgubila službo zaradi objave izmišljenega intervjuja z nekdanjim dirkačem formule 1 Michaelom Schumacherjem, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Pogovor, ki ga je generirala umetna… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem