Povezane novice

Borussia Dortmund na vrhu prehitel Bayern, Kamplovi izgubili

SiolNET 22.04.2023
Nogometaši Bayerna so si v 29. krogu nemškega prvenstva privoščili nov spodrsljaj. Bavarci so na gostovanju v Mainzu povedli z 1:0, a nato prejeli kar tri zadetke (1:3), ostali brez točk, s tem pa največjemu tekmecu Borussii Dortmund ponudili… »

Münchenski velikan v velikem razsulu

Delo 22.04.2023
V 29. kolu nemškega nogometnega prvenstva Borussia Dortmund izrabila spodrsljaj Bayerna in skočila na vrh lestvice. Nogometaši Borussie Dortmund so v zadnji sobotni tekmi 29. kola nemške lige zanesljivo premagali Eintracht s 4:0 in se tako povzpeli na… »

Dortmund skočil na vrh bundeslige, nadaljevanje krize v Bayernu

Dnevnik 22.04.2023
Nogometaši Borussie Dortmund so v zadnji sobotni tekmi 29. kroga nemške lige zanesljivo premagali Eintracht s 4:0 in se tako povzpeli na prvo mesto lestvice. Popoldne je namreč do danes vodilni Bayern izgubil v Mainzu z 1:3. Po novem ima Dortmund 60… »

Borussia pet krogov pred koncem v odličnem položaju po novem polomu Bayerna

RTV Slovenija 22.04.2023
Borussia Dortmund je v 29. krogu Bundeslige odpravila Eintracht iz Frankfurta s 4:0 in ima izjemno priložnost, da po enajstih letih znova osvoji naslov nemškega prvaka. Mainz je v drugem polčasu popolnoma nadigral Bayern (3:1), ki je izgubil vodstvo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem