Povezane novice

V nesreči na avtocesti huje poškodovan motorist, policija išče voznika avtomobila

SiolNET 23.04.2023
Na dolenjski avtocesti se je v soboto okoli 17. ure pri priključku Bič v smeri Ljubljane zgodila prometna nesreča, v kateri se je huje poškodoval motorist. Policisti iščejo voznika avtomobila, ki naj bi zapeljal pred motorista, so sporočili z… »

PO VČERAJŠNJI HUDI PROMETNI NESREČI: Policisti izsledili voznico, kolesarka še vedno kritično

Regional 23.04.2023
Včeraj popoldne so na območju Ljubljane izsledili voznico, ki je dopoldne na regionalni cesti v okolici Trojan trčila v kolesarko in odpeljala s kraja nesreče. Policisti preiskujejo suma kaznivih dejanj povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti… »

S kraja nesreč pobegnila dva voznika; življenje kolesarke ogroženo, motorist hudo poškodovan

Dnevnik 23.04.2023
Policisti so včeraj iskali dva voznika, ki sta po povzročitvi nesreče pobegnila. Novomeški policisti voznika, ki je s ceste izrinil motorista, še iščejo, voznico, vpleteno v nesrečo s kolesarko, pa so že našli. »Motorist naj bi vozil po levem… »

Motorist se je avtomobilu umikal, a je padel in se huje poškodoval

Zurnal24 23.04.2023
Motorist naj bi vozil po levem prometnem pasu, ko je nenadoma pred njega zapeljal voznik temnejšega osebnega avtomobila, po vsej verjetnosti znamke audi ali volvo ljubljanskih registrskih oznak. Motorist se je avtomobilu umikal, potem pa izgubil oblast… »

Motorista zrinil s ceste in ga pustil hudo poškodovanega

Necenzurirano 23.04.2023
Policisti Policijske uprave (PU) Novo mesto iščejo pobeglega voznika, ki je včeraj s ceste izrinil motorista, ki se je v nesreči hudo poškodoval. Policisti PU Novo mesto so bili včeraj ob 17. uri obveščeni o prometni nesreči na avtocesti iz smeri… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem