Povezane novice

Izpad rutinskega cepljenja dojenčkov med pandemijo bo treba nadomestiti #video

SiolNET 24.04.2023
Strokovnjaki so ob začetku svetovnega in evropskega tedna cepljenja na novinarski konferenci Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) poudarili pomen precepljenosti otrok in odraslih. Opozorili so tudi na pomen izboljšanja precepljenosti pri… »

NIJZ: Treba je povečati precepljenost, tako pri otrocih kot tudi pri odraslih

RTV Slovenija 24.04.2023
Strokovnjaki so ob začetku svetovnega in evropskega tedna cepljenja poudarili pomen izboljšanja precepljenosti pri rutinskih cepljenjih, posebej tistih, pri katerih se je precepljenost med epidemijo covida-19 znižala. Na novinarski konferenci… »

Po novem bo cepljenje otrok potekalo drugače

Zurnal24 24.04.2023
Med epidemijo covida-19 se je skoraj pri vseh cepljenih precepljenost znižala tako pri obveznih kot priporočenih cepljenjih. Novosti pri cepljenju otrok in mladostnikov pri nas. Začel se je svetovni in evropski teden cepljenja, s katerim želi Svetovna… »

Strokovnjaki ob tednu cepljenja poudarili pomen precepljenosti otrok in odraslih

Dnevnik 24.04.2023
Strokovnjaki so ob začetku svetovnega in evropskega tedna cepljenja na novinarski konferenci Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) poudarili pomen precepljenosti otrok in odraslih. Izpostavili so tudi pomen izboljšanja precepljenosti pri… »

Upad stopnje cepljenja

Mladina 24.04.2023
Cilj tedna cepljenja je zaščititi čim več ljudi pred boleznimi, ki jih je mogoče preprečiti s cepljenjem, poudarja Svetovna zdravstvena organizacija (WHO). Začenja se svetovni in evropski teden cepljenja, s katerim želi Svetovna zdravstvena… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem