Povezane novice

Novo glede cen bencina in dizla

Zurnal24 24.04.2023
Ministrstvo sporočilo odločitev glede cen za prihodnja dva tedna. Cene 95-oktanskega bencina in dizla na servisih zunaj avtocest bodo po zvišanju trošarin prihodnja dva tedna ostale nespremenjene. Liter bencina bo tako še naprej stal 1,416 evra… »

Kurilno olje cenejše, dizel in bencin brez sprememb

RTV Slovenija 24.04.2023
Cene dizelskega goriva in bencina po zvišanju trošarin ostajajo nespremenjene, medtem ko se bo kurilno olje pocenilo. Najvišje dovoljene drobnoprodajne cene bencina, dizla in kurilnega olja bodo od torka do vključno ponedeljka, 8. maja, znašale 1,416… »

Cene bencina in dizla prihodnja dva tedna nespremenjene

SiolNET 24.04.2023
Cene 95-oktanskega bencina in dizla na servisih zunaj avtocest bodo po zvišanju trošarin prihodnja dva tedna ostale nespremenjene. Liter bencina bo tako še naprej stal 1,416 evra, liter dizelskega goriva pa 1,441 evra. Liter kurilnega olja se bo medtem… »

Cene goriv med prazniki nespremenjene

Delo 24.04.2023
Vlada zvišala trošarine na bencin, dizelsko gorivo in kurilno olje. Vlada je dopisni seji sprejela spremembo Uredbe o določitvi zneska trošarine za energente in električno energijo, s katero spreminja trošarino za neosvinčeni bencin, dizelsko… »

Znane nove cene bencina in dizla

Necenzurirano 24.04.2023
Minilo je 14 dni od zadnje spremembe, s torkom se tako začenja novo dvotedensko obdobje regulacije cen pogonskih goriv. Kot so sporočili iz ministrstva za okolje, podnebje in energijo, se bo opolnoči nekoliko znižala cena cena kurilnega olja, medtem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem