Povezane novice

Forum za kmetijstvo in podeželje pri SDS kmete podpira

Goriški portal 24.04.2023
PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. Sindikalno združeni kmetje bodo jutri, v torek 25. aprila, v središču Ljubljane organizirali traktorski protest zaradi okoljske in davčne reforme. Udeleženci se bodo… »

BREZ KMETA NI HRANE! #VIDEO

Gorenjski utrip 24.04.2023
Sindikalno združeni kmetje bodo jutri, v torek 25. aprila, v središču Ljubljane organizirali traktorski protest zaradi okoljske in davčne reforme. Udeleženci se bodo vozili v kolonah kmetijskih vozil in se zbrali ob 12. uri v središču mesta. V… »

SDS so vedno in vedno bodo na strani slovenskega kmeta

Savinjsko Šalaške 24.04.2023
V Forumu za kmetijstvo in podeželje pri Slovenski demokratski stranki podpiramo slovenskega kmeta pri vseh zahtevah, ki jih ta vodi do Vlade RS. Ministrstvo za kmetijstvo se mora zavedati, koga zastopa. Zastopa slovensko kmetijstvo in slovenskega kmeta… »

Forum za kmetijstvo in podeželje pri SDS: “Vedno bomo na strani slovenskega kmeta”

Nova 24TV 24.04.2023
Foto: Pixabay “V Forumu za kmetijstvo in podeželje pri Slovenski demokratski stranki podpiramo slovenskega kmeta pri vseh zahtevah, ki jih ta vodi do Vlade RS. Ministrstvo za kmetijstvo se mora zavedati, koga zastopa. Zastopa slovensko kmetijstvo in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem