Povezane novice

»Končajmo delo!« Joe Biden spet kandidira za predsednika ZDA

Delo 25.04.2023
Kljub visoki starosti si bo dolgoletni senator in nekdanji podpredsednik prizadeval za še štiri leta v Beli hiši, morda spet proti Donaldu Trumpu. »Končajmo delo!« S temi besedami je predsednik ZDA Joe Biden s podpredsednico Kamalo Harris napovedal… »

Biden napovedal kandidaturo za drugi predsedniški mandat

Primorske 25.04.2023
Ameriški predsednik Joe Biden je danes v videonagovoru, ki ga je objavil na twitterju, uradno napovedal kandidaturo za drugi mandat na predsedniških volitvah leta 2024. 80-letni Biden je sporočil, da se v novo tekmo za Belo hišo s sedanjo… »

80-letni Joe Biden napovedal kandidaturo za nov predsedniški mandat

Nova 24TV 25.04.2023
Ameriški predsednik Joe Biden (Foto: AFP) V ZDA so končana ugibanja okrog predsedniških volitev. Ameriški predsednik Joe Biden se je namreč navkljub številnim spodrsljajem in izpadom na javnih nastopih in srečanjih odločil, da bo šel v tekmo za… »

Biden bo znova kandidiral za predsednika / »Pridružite se nam. Dokončajmo delo.«

Mladina 25.04.2023
Osemdesetlenik stavi na drugi mandat v Beli hiši. Ameriški predsednik Joe Biden je danes v video nagovoru, ki ga je objavil na Twitterju in spletni strani svoje kampanje, uradno napovedal kandidaturo za drugi mandat na predsedniških volitvah leta 2024… »

Ameriški predsednik Joe Biden napovedal kandidaturo za drugi mandat

RTV Slovenija 25.04.2023
Ameriški predsednik Joe Biden je v videonagovoru uradno napovedal kandidaturo za drugi mandat na predsedniških volitvah leta 2024. 80-letni Biden je sporočil, da namerava s podpredsednico Kamalo Harris "dokončati delo". Biden je kandidaturo v… »

BIDEN SE PODAJA V BOJ ZA DRUGI MANDAT: Republikanci ostri, da je "brez stika z realnostjo" (VIDEO)

Regional 25.04.2023
Ameriški predsednik Joe Biden je danes v video nagovoru, ki ga je objavil na Twitterju in spletni strani svoje kampanje, uradno napovedal kandidaturo za drugi mandat na predsedniških volitvah leta 2024. 80-letni Biden je sporočil, da se v novo tekmo za… »

Biden gre po drugi mandat predsednika ZDA

Dnevnik 25.04.2023
Trenutni predsednik ZDA Joe Biden je danes napovedal kandidaturo za drugi predsedniški mandat. Ameriški predsednik Joe Biden je danes v videonagovoru, ki ga je objavil na twitterju, uradno napovedal kandidaturo za drugi mandat na predsedniških volitvah… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem