Povezane novice

Umrl je pionirski aktivist, pevec in igralec Harry Belafonte

RTV Slovenija 25.04.2023
Umrl je Harry Belafonte, ki je v petdesetih kraljeval na lestvicah in s svojo različico folkglasbe pomagal rušiti rasne predsodke; pozneje je bil pomemben glas boja za državljanske pravice. Star je bil 96 let. Belafonte je umrl za posledicami… »

Umrl legendarni pevec in igralec

Zurnal24 25.04.2023
V 97. letu starosti je umrl Harry Belafonte. V torek je na svojem domu v Upper West Side na Manhattnu ta svet zapustil Harry Belafonte. Njegov tiskovni predstavnik Ken Sunshine je dejal, da je umrl zaradi kongestivne srčne odpovedi, poroča New York… »

Umrl je Harry Belafonte

Delo 25.04.2023
Legendarni pevec, igralec in borec za državljanske pravice je umrl v starosti 96 let. Veljal je za kralja kalipsa. V starosti 96 let je umrl pevec, igralec in aktivist karibskih, škotskih in židovskih korenin Harry Belafonte, poroča mednarodni tisk… »

Umrl ameriški pevec in igralec Harry Belafonte

SiolNET 25.04.2023
Umrl je legendarni ameriški pevec in igralec Harry Belafonte. Star je bil 96 let. Njegov dolgoletni tiskovni predstavnik Ken Sunshine je po poročanju ameriškega New York Timesa povedal, da je vzrok za smrt kongestivna srčna odpoved. V petdesetih letih… »

Umrl ameriški pevec in igralec Harry Belafonte

Primorske 25.04.2023
Umrl je legendarni ameriški pevec in igralec Harry Belafonte. Star je bil 96 let. Belafontov dolgoletni tiskovni predstavnik Ken Sunshine je po poročanju ameriškega New York Timesa povedal, da je vzrok za smrt kongestivna srčna odpoved. NEW YORK > V… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem