Povezane novice

Anže Kopitar: Tega si res nismo želeli

Delo 26.04.2023
Hokejisti Los Angeles Kings, za katere igra Anže Kopitar, so v gosteh izgubili peto tekmo prvega kroga končnice v severnoameriški ligi NHL. Hokejisti Los Angeles Kings, za katere igra slovenski as Anže Kopitar, so v gosteh izgubili peto tekmo prvega… »

#video Denver in Phoenix s 4:1 v zmagah v drugi krog

Dnevnik 26.04.2023
Košarkarji Denver Nuggets, slovenski reprezentant Vlatko Čančar ni dobil priložnosti za igro, so v severnoameriški ligi NBA doma premagali Minnesoto Timberwolves s 112:109 in se s 4:1 v zmagah uvrstili v drugi krog zahodnega dela lige. Na tem delu so… »

Dončićev veliki rival z neverjetnim košem izsilil šesto tekmo!

Zurnal24 26.04.2023
Denver in Phoenix s 4:1 v zmagah v drugi krog, Trae Young dosegel zadnjih 14 točk Atlante ter izsilil šesto tekmo z Bostonom. Košarkarji Denver Nuggets, slovenski reprezentant Vlatko Čančar ni dobil priložnosti za igro, so v severnoameriški ligi… »

Anže Kopitar v hudih škripcih: "Tega si nismo želeli!"

Zurnal24 26.04.2023
Kopitarjevi kralji po porazu na peti tekmi pred zahtevno nalogo. Hokejisti Los Angeles Kings, za katere igra slovenski as Anže Kopitar, so v gosteh izgubili peto tekmo prvega kroga končnice v severnoameriški ligi NHL. S 6:3 so jih ugnali Edmonton… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem