Povezane novice

Napad medveda: Srečanje z zverjo je spomladi bolj verjetno

Dnevnik 26.04.2023
V slabem mesecu dni so bila na širšem območju Škofljice štiri bližnja srečanja z medvedom. Dva je prejšnji teden povozil avto, a je eden trk preživel in zbežal, v sredo pa je na Vrhu nad Želimljami eden – morebiti gre za isto žival –… »

Medveda, ki je napadel pri Želimljah, ne bodo iskali ali odstrelili

Necenzurirano 26.04.2023
Območje Želimelj je bilo zopet prizorišče napada medveda na človeka. Odzvali so se na ministrstvu za naravne vire in prostor. V Vrhu nad Želimljami je danes zjutraj ob 7.30 prišlo do napada medveda na človeka. Glede na objave na socialnih… »

Medved napadel sprehajalca

Nova 24TV 26.04.2023
Foto: Freepik Danes v jutranjih urah je medved napadel sprehajalca s psom. Medved ga je neprijetno presenetil v kraju Vrh nad Želimljami, o dogodku pa so nemudoma obvestili Občino Škofljica, ki obvestilo posredovala Lovski družini Škofljica in… »

Nov napad medveda. Ministrstvo razkrilo, kaj bo storilo.

SiolNET 26.04.2023
Danes zjutraj je v kraju Vrh nad Želimljami medved napadel 57-letnega sprehajalca. Šlo naj bi za moškega, ki se je po gozdu sprehajal skupaj s še eno osebo in psom. Medved je sprehajalca ugriznil v nogo in po dogodku odšel s kraja. Napadeni ni v… »

Pri Želimljah medved sprehajalca ugriznil v nogo, odstrela ali iskanja ne bo

RTV Slovenija 26.04.2023
Zjutraj je medved v okolici Želimelj napadel sprehajalca, ki je bil s psom in še eno osebo v gozdu, ter ga pri tem ugriznil v nogo. Moški ni življenjsko ogrožen. Policisti so bili o napadu obveščeni okoli 7.30. Odstrela ali iskanja ne bo… »

Medved v gozdu napadel zakonca, moža odpeljal rešilec

Zurnal24 26.04.2023
V gozdu le nekaj sto metrov od Vrha nad Želimljami je danes zgodaj zjutraj medved napadel zakonski par, ki se je tam sprehajal s psom. Moškega je ugriznil v nogo in so ga z rešilcem odpeljali v ljubljanski Klinični center. Neuradno smo izvedeli, da… »

MEDVED DAVI NAPADEL MOŠKEGA, KI JE SPREHAJAL PSA: Po ugrizu je izven življenjske nevarnosti

Regional 26.04.2023
V kraju Vrh nad Želimljami v Občini Škofljica je v jutranjih urah medved napadel sprehajalca s psom. Napadeni na srečo ni utrpel hujših poškodb, medved se je po dogodku umaknil, so prek spletne strani sporočili iz Občine Škofljica. Ta je o… »

Na Vrhu nad Želimljami medved napadel sprehajalca

Delo 26.04.2023
Napadeni na srečo ni utrpel hujših poškodb, medved se je po dogodku umaknil. V kraju Vrh nad Želimljami v Občini Škofljica je v jutranjih urah medved napadel sprehajalca s psom. Napadeni na srečo ni utrpel hujših poškodb, medved se je po dogodku… »

Na Vrhu nad Želimljami medved napadel sprehajalca

Primorske 26.04.2023
V kraju Vrh nad Želimljami v Občini Škofljica je v jutranjih urah medved napadel sprehajalca s psom. Napadeni na srečo ni utrpel hujših poškodb, medved se je po dogodku umaknil, so prek spletne strani sporočili z Občine Škofljica. Ta je o dogodku… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem