Povezane novice

Direktorica Javne agencije za knjigo je Katja Stergar, ki je na mestu nasledila Dimitrija Rupla

RTV Slovenija 26.04.2023
Vlada je na predlog sveta Javne agencije za knjigo Republike Slovenije (JAK) izdala odločbo o imenovanju Katje Stergar za direktorico JAK-a za mandatno dobo petih let. Po lanskem odstopu Dimitrija Rupla je do zdaj opravljala delo v. d. direktorja JAK-a… »

Katji Stergar tudi poln mandat na čelu Javne agencije za knjigo

Delo 26.04.2023
Vlada je odločbo o imenovanju Katje Stergar za direktorico izdala na predlog sveta Jaka. Vlada je na današnji dopisni seji za direktorico Javne agencije za knjigo RS (Jak) imenovala Katjo Stergar, ki je bila od novembra lani vršilka dolžnosti… »

Katji Stergar poln mandat na čelu Javne agencije za knjigo

Primorske 26.04.2023
Vlada je na današnji dopisni seji za direktorico Javne agencije za knjigo RS (Jak) imenovala Katjo Stergar, ki je bila od novembra lani vršilka dolžnosti direktorice. Petletni mandat bo nastopila v petek, 28. aprila, so sporočili iz vladnega urada za… »

Kmalu naj bi bilo znano, kdo bo po novem vodil Akos

SiolNET 26.04.2023
Poteka izbor za novega direktorja oziroma direktorice Agencije za komunikacijska omrežja RS (Akos), ki ga trenutno kot vršilka dolžnosti vodi Tanja Muha. Kot so za Siol.net sporočili z ministrstva za javno upravo, se je na razpis prijavilo sedem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem