Povezane novice

Na podravski avtocesti voznik vozil v napačno smer

SiolNET 27.04.2023
Zaradi voznika, ki je okoli 14. ure vozil v napačno smer, je bil na podravski avtocesti med Slivnico in Marjeto oviran promet. Razmere na primorski avtocesti so se umirile. Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste na podravski… »

Razmere na slovenskih cestah ob 19. uri

Dnevnik 27.04.2023
Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste na podravski avtocesti pred Slivnico proti Mariboru promet ovira okvarjeno vozilo. Omejitev prometa za tovorna vozila, katerih največja dovoljena masa presega sedem in pol ton, bo veljala… »

Ob prazniku zgoščen promet in zastoji v smeri Primorske

RTV Slovenija 27.04.2023
Na praznični dan so nekatere ceste po državi bolj obremenjene. Med njimi sta ljubljanska obvoznica in primorska avtocesta, kjer je dopoldne promet dodatno upočasnilo nekaj manjših nesreč. Policija voznikom na cesti svetujejo strpnost ter previdnost… »

Če greste proti Primorski, boste vozili dve uri več

Necenzurirano 27.04.2023
Na slovenskih cestah je zelo gost promet, k čemur prispevajo izletniki, ki so se na praznični dan odpravili od doma. Dopoldne so bile za večje zastoje krive tudi tri prometne nezgode. Prva je promet ovirala na primorski avtocesti pri Brezovici v smeri… »

Cestni alarm: Zastoji na ljubljanski obvoznici proti Primorski, dolgi zastoji tudi pred Zagrebom

Dnevnik 27.04.2023
Na današnji praznični dan so nekatere ceste po državi prometno bolj obremenjene. Med njimi so ljubljanska obvoznica proti Primorski, regionalna cesta Ljubljana–Brezovica in lokalna cesta Podsmreka–Brezovica, navaja prometnoinformacijski center. Na… »

Začelo se je. Na cestah že dolge kolone.

Zurnal24 27.04.2023
Na praznični dan gneča in zastoji. Na današnji praznični dan so nekatere ceste po državi prometno bolj obremenjene. Med njimi so ljubljanska obvoznica proti Primorski, regionalna cesta Ljubljana - Brezovica in lokalna cesta Podsmreka - Brezovica… »

PROMETNI KAOS NA PRAZNIČNI DAN: Preverite, kje so zastoji

Regional 27.04.2023
Na današnji praznični dan so nekatere ceste po državi prometno bolj obremenjene. Med njimi so ljubljanska obvoznica proti Primorski, regionalna cesta Ljubljana - Brezovica in lokalna cesta Podsmreka - Brezovica, navaja prometnoinformacijski center. Na… »

Zastoji na ljubljanski obvoznici proti Primorski

Primorske 27.04.2023
Na današnji praznični dan so nekatere ceste po državi prometno bolj obremenjene. Med njimi so ljubljanska obvoznica proti Primorski, regionalna cesta Ljubljana - Brezovica in lokalna cesta Podsmreka - Brezovica, navaja prometnoinformacijski center… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem