Povezane novice

Zorman po prvem porazu v kvalifikacijah ponosen na "mladiče"

SiolNET 27.04.2023
Slovenska izbrana vrsta je v Cazinu v Bosni in Hercegovini izgubila peto kvalifikacijsko tekmo za evropsko prvenstvo, na katerega pa se je sicer že uvrstila pred tem obračunom. Pomlajena četa Uroša Zormana je doživela prvi poraz v teh kvalifikacijah… »

Oslabljena Slovenija morala priznati premoč Bosni in Hercegovini

RTV Slovenija 27.04.2023
Slovenski rokometaši so doživeli prvi poraz v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo, kamor so že uvrščeni. V Cazinu jih je s 27:26 premagala Bosna in Hercegovina. Izbranci slovenskega selektorja Uroša Zormana so si po dveh zmagah nad Črnogorci ter… »

Brata dvojčka Burić uničila Slovence v Cazinu

Dnevnik 27.04.2023
Moška rokometna reprezentanca Slovenije je v petem krogu skupine 7 v kvalifikacijah za EP 2024 v Nemčiji po dramatični končnici izgubila v Cazinu proti Bosni in Hercegovini s 26:27 (15:15). V zadnjem krogu se bo v nedeljo ob 18. uri v Velenju pomerila… »

Poraz, ki pa za Slovenijo ni bil usoden

Delo 27.04.2023
Na krilih izjemnega občinstva je v Cazinu reprezentanca Bosne in Hercegovine ugnala našo izbrano vrsto, ki si je že prej zagotovila nastop na EP. Slovenska rokometna reprezentanca je v 5. kolu kvalifikacijske skupine za uvrstitev na evropsko prvenstvo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem