Povezane novice

Po pretepu opravičila, v Beogradu pa sprejem, kot bi bili prvaki #video

SiolNET 28.04.2023
Evroliga naj bi v roku 24 ur izrekla dodatne kazni košarkarjem Reala Madrida in Partizana, ki so bili po množičnem pretepu na četrtfinalni tekmi izključeni. Partizan je v seriji na tri zmage povedel z 2:0, tako so jih navijači ob šestih zjutraj v… »

Znane pričakovane kazni za "pretepače" Partizana in Reala

SiolNET 28.04.2023
Četrtkova tekma med Real Madridom in Partizanom, na kateri je izbruhnil velik pretep, še naprej odmeva. Po opravičilih nekaterih akterjev in vrnitvi košarkarjev Partizana v domovino so svoje dodali še pri vodstvu evrolige, kjer so sporočili kazni za… »

Srbi norijo, takšne so kazni za pretepače s tekme Reala in Partizana

Zurnal24 28.04.2023
Evroliga je podelila kazni za množični pretep v Madridu. Vodstvo košarkarske evrolige je podelilo kazni Realu iz Madrida in Partizanu iz Beograda zaradi množičnega pretepa slabi dve minuti pred koncem četrtkovega obračuna v četrtfinalu elitnega… »

Po vročem spektaklu v Madridu so hitro prišle kazni

Delo 28.04.2023
Po pretepu med igralci Reala in Partizana bo najdlje počival Guershon Yabusele. Druga tekma četrtfinala končnice evrolige med košarkarji Reala in Partizana v Madridu (70:85) se je končala že slabi dve minuti pred iztekom igralnega časa. Na parketu… »

Yabusele se bo hladil pet tekem, Punter dve, Llull pa ostal nekaznovan

RTV Slovenija 28.04.2023
Disciplinski sodnik Evrolige je sporočil kazni za incident na tekmi Real Madrid – Partizan, ki je bila predčasno končana zaradi vsesplošnega pretepa. Oba kluba morata zaradi nešportnega vedenja igralcev v evroligaško blagajno odšteti po 50.000… »

Evroliga podelila kazni za množični pretep v Madridu

Dnevnik 28.04.2023
Vodstvo košarkarske evrolige je podelilo kazni Realu iz Madrida in Partizanu iz Beograda zaradi množičnega pretepa slabi dve minuti pred koncem četrtkovega obračuna v četrtfinalu elitnega evropskega tekmovanja. Partizan je prekinjeno drugo tekmo… »

Noro, kaj so po pretepu igralcev navijači Partizana naredili zvezdniku Reala

Zurnal24 28.04.2023
Francoskega košarkarja Real Madrida so navijači Partizana že "pokopali". Za dan smrti so razglasili datum naslednje tekme v Beogradu. Avstralski košarkar in ljubljenec navijačev Partizana Dante Exum jo je odnesel daleč najhuje v brutalnem… »

Obradović: Moramo govoriti le o košarki. Ko govorimo o košarki, nič ni lepšega.

RTV Slovenija 28.04.2023
V košarkarskem svetu še vedno odmeva pretep igralcev na tekmi Evrolige med Realom iz Madrida in Partizanom. Svoj vidik je o incidentu podal tudi trener Partizana in nekdanji strateg Reala Željko Obradović. Obradović je kraljevi klub vodil med letoma… »

Obradović miril situacijo, a ... 'Grobari' nad Muso

Zurnal24 28.04.2023
Legendarni trener miri, vendar so se navijači Partizana že 'izkazali'. Na drugi tekmi med madridskim Realom in Partizanom je v zadnji četrtini prišlo do množičnega pretepa, preostanek dvoboja pa je bil nato odpovedan. Črno-beli iz Beograda so v… »

Madridsko košarkarsko sramoto so izzvali odlični Beograjčani

Delo 28.04.2023
Tik pred koncem druge tekme končnice evrolige so si v lase skočili košarkarji Reala in Partizana. Krajšo so potegnili gostitelji, ki v zmagah zaostajajo z 0:2. Košarkarji Partizana so tudi v drugi madridski tekmi v dvorani WiZing končnice evrolige… »

To se v Evroligi še ni zgodilo: po množičnem pretepu predčasen konec tekme

Zurnal24 28.04.2023
Dvoboj v Madridu se je končal s pretepom. Partizan je v Madridu prišel še do druge zmage nad domačim Realom in je tako z dvema 'brejkoma' na pol poti do napredovanja na zaključni turnir evrolige. Črno-beli so nadigrali gostitelje, večji del dvoboja… »

Novice dneva »

Noro, kaj je Remco po zmagi na kronometru izjavil o Pogačarju

Zurnal24 pred tremi uramiše 6 povezanih

Starmerjev veliki cunami

Dnevnik pred tremi uramiše 7 povezanih

Z golom rezervista Mikla Merina Španci prvi polfinalisti

Dnevnik pred dvema uramaše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem