Povezane novice

Pomežik in nasmehi. Je slavna pevka zapeljala Alonsa?

SiolNET 28.04.2023
Čeprav v prvenstvu vodi Max Verstappen, se zdi, da je bil osrednja zvezda uvodnih dirk formule 1 Fernando Alonso. Nihče ni pričakoval, da bo z Astonom Martinom konkurenčen za stopničke. Pa je na vseh treh dirkah osvojil tretje mesto. In tudi ob… »

Leclerc zavrača govorice, da se pogovarja z Mercedesom

SiolNET 28.04.2023
V italijanskih medijih so se ta teden pojavili zapisi, da je javna skrivnost, da se Charles Leclerc že pogovarja z Mercedesom, saj naj bi obupal nad Ferrarijem. Monačan to v Bakuju zavrača. "Povsem sem predan Ferrariju." Sportal Začenja se dirkaški… »

Zaradi rdeče zastave edini trening še krajši, Ferrari je hiter

SiolNET 28.04.2023
Petkov prosti trening na prizorišču četrte dirke sezone formule 1 napoveduje zelo tesno bitko Red Bulla in Ferrarija na obeh kvalifikacijah in obeh dirkah za VN Azerbajdžana. Maxa Verstappna (Red Bull), Charlesa Leclerca (Ferrari) in Sergia Pereza… »

Leclerc na ulicah Bakuja postavil najboljši čas

RTV Slovenija 28.04.2023
Ferrarijev dirkač Charles Leclerc si je v kvalifikacijah zagotovil prvo startno mesto za nedeljsko preizkušnjo svetovnega prvenstva formule ena za VN Azerbajdžana v Bakuju. V Azerbajdžanu ta konec tedna poteka prva dirka v sezoni 2023, ki vključuje… »

Leclerc najhitrejši v kvalifikacijah Bakuja

Delo 28.04.2023
Uvodno dejanje Velike nagrade Azerbajdžana Monačanu. Ferrarijev dirkač Charles Leclerc si je na kvalifikacijah zagotovil prvo štartno mesto za nedeljsko preizkušnjo svetovnega prvenstva formule 1 v Bakuju. Monačan je premagal svetovnega prvaka in… »

Red Bull prvič letos premagan, olajšanje za Leclerca

SiolNET 28.04.2023
Po treh tednih sproščanja ob igranju klavirja je Charles Leclerc prišel kot prerojen v Baku in Ferrariju pridirkal prvi najboljši štartni položaj v letošnji sezoni. Red Bull je sploh prvič letos premagan, potem ko sta Max Verstappen in Sergio… »

Ferrari prvi do skalpa Red Bulla

Zurnal24 28.04.2023
Leclerc najhitrejši v kvalifikacijah Bakuja. Ferrarijev dirkač Charles Leclerc si je na današnjih kvalifikacijah zagotovil prvo startno mesto za nedeljsko preizkušnjo svetovnega prvenstva formule 1 v Bakuju. Monačan je premagal svetovnega prvaka in… »

Novice dneva »

Lestvica 50 največjih in najboljših gradbenih podjetij

Finance.si pred 26 minutamiše 2 povezani

JEK 2: Kaj vemo pred novembrskim referendumom

Finance.si pred dvema uramaše 1 povezana

Biti bogataš na Kitajskem: smrtno nevarno

Finance.si pred dvema uramaše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem