Povezane novice

GROZILI Z NOŽEM IN ZAHTEVALI DENAR: Štirje neznanci v Tivoliju okradli skupino ljudi

Regional 28.04.2023
V četrtek pozno zvečer so štirje neznanci v ljubljanskem parku Tivoli pristopili do manjše skupine in od njih z nožem v roki zahtevali denar. Ko so jim izročili denar, so s kraja zbežali. Povzročili so za okoli 350 evrov materialne škode… »

Oborožen rop v Tivoliju: štirje neznanci grozili z nožem in manjšo skupino okradli za 350 evrov

RTV Slovenija 28.04.2023
V četrtek pozno zvečer so štirje neznanci v ljubljanskem parku Tivoli pristopili do manjše skupine in od njih z nožem v roki zahtevali denar. Ko so jim izročili 350 evrov, so s kraja zbežali. Policisti storilce še iščejo. Kot so sporočili… »

Oborožen rop v Tivoliju

Primorske 28.04.2023
V četrtek pozno zvečer so štirje neznanci v ljubljanskem parku Tivoli pristopili do manjše skupine in od njih z nožem v roki zahtevali denar. Ko so jim izročili denar, so s kraja zbežali. Povzročili so za približno 350 evrov škode. Policisti… »

Roparji sredi Tivolija z nožem zahtevali denar

Dnevnik 28.04.2023
Včeraj okoli pol enajste zvečer je četverica v ljubljanskem parku Tivoli z nožem zagrozila skupini in jih oropala. Odnesli so okoli 350 evrov. Policija jih išče. Okoli pol enajste ure včeraj zvečer se je v ljubljanskem parku Tivoli odvil rop. Po… »

Rop v ljubljanskem Tivoliju: štirje osumljenci grozili z nožem

SiolNET 28.04.2023
Policija išče štiri storilce sinočnjega ropa v parku Tivoli v Ljubljani. Policijsko upravo Ljubljana so okoli 22.30 obvestili o ropu v ljubljanskem Tivoliju. Ugotovili so, da so štirje storilci pristopili do oškodovancev in od njih z nožem v roki… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem