Povezane novice

MOŽNO OBČASNO ZAPIRANJE PREDORA DEKANI: Tovornjaki zasedli Koper in okolico (FOTO, VIDEO)

Regional 28.04.2023
Proti Luki Koper je močno povečan promet tovornjakov, poroča portal Promet.si. Na obalni hitri cesti je zastoj tovornih vozil med Črnim Kalom in Bertoki ter na regionalni cesti od Škofij in Dekanov proti Luki Koper. Zaradi povečanega prometa proti… »

Se bodo zastoji po prvomajskih praznikih ponovili?

Primorske 28.04.2023
Ceste v Koper so včeraj dopoldne nekaj časa “okupirali” tovornjaki. Zastoji tovornih in osebnih vozil so bili na hitri cesti med Srminom in Bertoki ter na regionalni cesti Bertoki-Koper pa tudi v mestu. Okrog poldne se je promet nekoliko sprostil, a… »

Kolaps na primorski avtocesti: tovornjaki zasedli Koper in okolico #video

SiolNET 28.04.2023
Vse do začetka maja se pričakuje povečan promet zaradi prihajajočih počitnic in praznikov. Med bolj obremenjenimi bodo tudi ljubljanska obvoznica in odseki, kjer potekajo dela. Na primorski avtocesti so večji del dopoldneva občasno zapirali predor… »

Tovornjaki zasedli pot proti Kopru

Dnevnik 28.04.2023
V petek dopoldne so primorsko avtocesto med Črnim Kalom in Srminom zapirali zaradi daljše kolone tovornih vozil, ki so že zgodaj dopoldne napolnila predor Dekani in hitro cesto v smeri proti Kopru. Zastoji so zato nastajali tudi na regionalnih in… »

PO DOPOLDANSKEM PROMETNEM KAOSU V KOPRU: Naval tovornjakov po prazniku običajen, gnečo pričakujte tudi 3. maja (VIDEO)

Regional 28.04.2023
Povečan promet tovornjakov, ki je danes dopoldne ohromil promet na primorski avtocesti pred Koprom, je običajen po praznikih, ko velja omejitev prometa tovornih vozil, so pojasnili v Luki Koper. Zagotovili so, da je operativno delo v pristanišču ves… »

Naval tovornjakov na Luko Koper operativnosti pristanišča ni okrnil

RTV Slovenija 28.04.2023
Povečan promet tovornjakov, ki so dopoldne ohromili promet na primorski avtocesti pred Koprom, je običajen po praznikih, ko velja omejitev prometa tovornih vozil, so pojasnili v Luki Koper. Operativnost pristanišča je bila ves čas normalna, so… »

Luka Koper: Kljub navalu tovornjakov je pristanišče polno operativno

Delo 28.04.2023
Tovorni promet, ki je danes dopoldne ohromil promet na primorski avtocesti pred Koprom, je običajen po praznikih, so pojasnili v Luki Koper. Povečan promet tovornjakov, ki je danes dopoldne ohromil promet na primorski avtocesti pred Koprom, je običajen… »

TOTALEN PROMETNI KOLAPS OKOLI LUKE KOPER: Občasno se zapira predor Dekani, zamude na avtocesti (FOTO)

Regional 28.04.2023
Primorska avtocesta med Črnim Kalom in Srminom je po krajšem zaprtju zaradi daljše kolone tovornih vozil ponovno odprta. Še vedno je sicer možno občasno zapiranje predora Dekani. Za pot proti Hrvaški prometnoinformacijski center priporoča uporaba… »

Na primorski avtocesti možno občasno zapiranje predora Dekani

Dnevnik 28.04.2023
Primorska avtocesta med Črnim Kalom in Srminom je po krajšem zaprtju zaradi daljše kolone tovornih vozil ponovno odprta. Še vedno je sicer možno občasno zapiranje predora Dekani. Za pot proti Hrvaški prometnoinformacijski center priporoča uporaba… »

Pozor, če se odpravljate na cesto: Primorska avtocesta je zaprta

Zurnal24 28.04.2023
Primorska avtocesta je zaprta med Črnim Kalom in Srminom zaradi daljše kolone tovornih vozil, ki se ustavljajo v predoru Dekani. Za pot proti Hrvaški na prometnoinformacijskem centru voznikom priporočajo izvoz Črni Kal ter mejni prehod Sočerga. Tudi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem