Povezane novice

Curry s 50 točkami postavil rekord na sedmih tekmah in rešil Bojevnike v Sacramentu

RTV Slovenija 30.04.2023
Stephen Curry je na odločilni tekmi 1. kroga končnice v Sacramentu nasul 50 točk. Postavil je rekord sedmih tekem Lige NBA in zagotovil Golden Statu zanesljivo zmago nad Kralji (100:120). Aktualni prvaki se bodo v polfinalu Zahoda srečali z LA… »

Reprezentančna usoda Anžeta Kopitarja za SP še ni znana

Primorske 30.04.2023
Anže Kopitar je z Los Angeles Kings, kjer je kapetan ekipe, izpadel v prvem krogu končnice severnoameriške hokejske lige NHL, njegova reprezentančna usoda za svetovno prvenstvo maja pa še ni znana. Iz Hokejska zveza Slovenije (HZS) so sporočili, da… »

HZS: Naredili bomo vse, da bo Anže Kopitar zaigral za reprezentanco

RTV Slovenija 30.04.2023
Hokejska zveza Slovenije je sporočila, da si prizadeva za igranje Anžeta Kopitarja na prihajajočem svetovnem prvenstvu, toda za zdaj je o njegovi morebitni udeležbi še prezgodaj govoriti. Pri HZS-ju so v izjavi za javnost zapisali, da si nedvomno vsi… »

HZS po koncu Kopitarjeve NHL-sezone: aredili bomo vse, da se pridruži reprezentanci

SiolNET 30.04.2023
Slovenski hokejski as Anže Kopitar je z Los Angeles Kings v soboto končal sezono v ligi NHL, v prvem krogu končnice so Kralje izločili člani Edmonton Oilers. Ob tem se je odprlo vprašanje, ali se bo pridružil reprezentanci, ki se pripravlja na… »

Embiid vprašljiv za prvi dvoboj z Bostonom

SiolNET 30.04.2023
Najboljši strelec lige NBA Joel Embiid je vprašljiv za prvi dvoboj drugega kroga končnice proti ekipi Boston Celtics, je povedal trener Philadelphie 76ers Doc Rivers. Sportal Čančar gledal šov soigralcev, s 16 trojkami do prve zmage… »

Denver na prvi tekmi odpihnil favorita lige, Čančar dočakal priložnost

Zurnal24 30.04.2023
Denver Vlatka Čančarja je povedel v seriji proti Phoenixu. Ekipa Denver Nuggets je v severnoameriški košarkarski ligi NBA doma premagala Phoenix Suns s 125:107 in v polfinalu zahodnega dela lige povedla z 1:0 v zmagah. Slovenski reprezentant Vlatko… »

Žalosten konec za Kopitarja, gostujoči navijači znoreli zaradi Slovenca

Zurnal24 30.04.2023
Kralji Anžeta Kopitarja so izpadli iz končnice NHL. Hokejisti Los Angeles Kings so v šesti tekmi prvega kroga končnice severnoameriške lige NHL doma izgubili s 4:5 proti Edmonton Oilers in končali sezono. Edmonton je v seriji zmagal s 4:2, kralji… »

Kralji Anžeta Kopitarja izpadli iz končnice NHL

Dnevnik 30.04.2023
Hokejisti Los Angeles Kings so doma v šesti tekmi prvega kroga končnice severnoameriške lige NHL doma izgubili s 4:5 proti Edmonton Oilers in končali sezono. Edmonton je v seriji zmagal s 4:2, kralji, za katere slovenski kapetan Anže Kopitar ob petih… »

Denver na krilih Murrayja udarno začel konferenčni polfinale

RTV Slovenija 30.04.2023
Košarkarji Denverja so na prvi tekmi polfinala Zahodne konference s 125:107 premagali Phoenix. S 34 točkami je bil prvi strelec srečanja Jamal Murray, Nikola Jokić pa je dodal 24 točk in 19 skokov. Pred dvema letoma so Sonca v drugem krogu končnice… »

Vlatko Čančar: zmaga za uvod v polfinale

Delo 30.04.2023
Slovenski košarkar je bil na prvi tekmi polfinala zahodne konference lige NBA med Denverjem in Phoenixom na igrišču tri minute. Ekipa Denver Nuggets je v severnoameriški košarkarski ligi NBA doma premagala Phoenix Suns s 125:107 in v polfinalu… »

Ko je Dallas prvi doživel največji šok v končnici lige NBA

SiolNET 30.04.2023
Poraz Milwaukee Bucks, najboljše ekipe rednega dela sezone lige NBA, že v prvem krogu končnice proti Miami Heat (z 1:4 v zmagah) je eno največjih presenečenj v zgodovini tega tekmovanja. Ni pa se zgodilo prvič, da je osmi nosilec izločil prvega. V… »

Čančar gledal šov soigralcev, s 16 trojkami do prve zmage

SiolNET 30.04.2023
V končnici košarkarske lige NBA je napočil čas za prvo tekmo konferenčnega polfinala. Denver Nuggets so s 125:107 premagali Phoenix Suns. Vlatko Čančar je s klopi spremljal šov soigralcev v napadu, ki so zadeli kar 16 trojk. Sportal Sacramento… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem