Povezane novice

Arsenal poglobil krizo Chelseaja in se vrnil na prvo mesto

SiolNET 30.04.2023
Arsenal se je po torkovi zmagi nad Chelseajem (3:1), ki se nahaja v hudi rezultatski krizi, zavihtel na prvo mesto. Pred manchester Cityjem ima dve točki prednosti, a so topničarji tudi odigrali dve tekmi več od branilcev naslova. Navijači Manchester… »

Napoli bo na proslavljanje scudetta moral počakati

RTV Slovenija 30.04.2023
Po zmagi Interja nad Laziem s 3:1 je bil Neapelj pripravljen na uradno proslavljanje naslova italijanskih prvakov. Slavje je preloženo, saj je Napoli na stadionu Diega Armanda Maradone le remiziral s Salernitano (1:1). Lovoriko bi si lahko zagotovili že… »

Perez z drugo zmago v Bakuju znova potrdil svoje mojstrstvo na ulicah

RTV Slovenija 30.04.2023
Sergio Perez je po sobotni sprinterski dirki dobil tudi klasično preizkušnjo za VN Azerbajdžana. Drugo mesto je zasedel njegov moštveni kolega pri Red Bullu Max Verstappen, tretji pa je bil Ferrarijev Charles Leclerc. Red Bull ostaja letos še… »

Polne ulice, navijaške pesmi, bakle ... Norija, pa sploh še niso prvaki! #video

SiolNET 30.04.2023
Nogometna vročica se v Neaplju stopnjuje že ves teden. Že ta nedelja bi jim lahko prinesla tretji naslov prvaka Italije, a bo nanj treba še nekoliko počakati. To bo tretja Napolijeva zvezdica, prva po 33 letih, in tako je več tisoč navijačev že v… »

Olimpija tudi po naslovu ne popušča, Koper bo moral še garati za četrto mesto

RTV Slovenija 30.04.2023
Na zadnji tekmi 33. kroga Prve lige je Olimpija premagala Koper s 3:2. Državni prvaki so začeli udarno in že po četrt ure so vodili z 2:0. Koprčani v tej sezoni niso osvojili niti točke proti zmajem. Olimpija je prvak že dva tedna, vmes pa se je… »

Salernitana je preložila veliko slavje v Neaplju

Delo 30.04.2023
Nogometaši Napolija niso izkoristili prve priložnosti, da bi tretjič v zgodovini uradno postali italijanski prvaki. Potem ko jim je milanski Inter pred tem naredil uslugo in premagal drugouvrščeni Lazio s 3:1, so Neapeljčani v 32. kolu italijanske… »

Francesco Bagnaia z zmago v Jerezu na vrh svetovnega seštevka

Delo 30.04.2023
Ducatijev adut je na dirki elitnega razreda motoGP za veliko nagrado Španije prekosil vse tekmece. Italijan Francesco Bagnaia (Ducati) je bil najhitrejši na dirki svetovnega prvenstva v motociklizmu elitnega razreda motoGP za veliko nagrado Španije v… »

Perez kralj uličnih dirk, Verstappen preklinja varnostni avto

SiolNET 30.04.2023
Po dramatični sobotni šprinterski dirki v Bakuju pa je osrednja dirka za veliko nagrado Azerbajdžana minila mirno. Zmagal je Sergio Perez, potem ko je Max Verstappen izgubil vodstvo, saj je na postanek zapeljal tik pred varnostnim avtomobilom. Prvič v… »

Bagnaia z zmago v Jerezu tudi na vrh seštevka SP

Dnevnik 30.04.2023
Italijan Francesco Bagnaia (Ducati) je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva v motociklizmu razreda motoGP v španskem Jerezu. Drugi je bil Južnoafričan Brad Binder (KTM), tretji pa še en dirkač ekipe KTM Avstralec Jack Miller. Binder je v soboto… »

Perez zmagovalec dirke v Bakuju

Dnevnik 30.04.2023
Mehičan Sergio Perez (Red Bull) je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva formule 1 v Bakuju. Na preizkušnji za VN Azerbajdžana je bil drugi njegov moštveni sotekmovalec in svetovni prvak, Nizozemec Max Verstappen, tretji pa Monačan Charles Leclerc… »

Sergio Perez še drugič v dveh dneh zmagovalec na VN Azerbajdžana

Delo 30.04.2023
Mehičan bil najhitrejši tudi na klasični dirki svetovnega prvenstva formule 1 v Bakuju. Mehičan Sergio Perez (Red Bull) je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva formule 1 v Bakuju. Na preizkušnji za veliko nagrado Azerbajdžana je bil drugi njegov… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem