Povezane novice

SRHLJIVA NESREČA: Traktor do smrti povozil otroka

Regional 30.04.2023
V Starih Žagah v občini Dolenjske Toplice je traktor na cesti od Podturna proti Črnomlju dopoldne do smrti povozil 11-letnega otroka. Po podatkih policije se je otrok peljal na prednjem prekucnem nakladalniku kmetijskega traktorja. Domnevajo, da je med… »

Znane podrobnosti tragične nesreče, kjer je umrl otrok

Zurnal24 30.04.2023
V Starih Žagah v občini Dolenjske Toplice je traktor na cesti od Podturna proti Črnomlju dopoldne do smrti povozil 11-letnega otroka. Kot smo pisali, je do tragičnega dogodka prišlo v nedeljo dopoldan. Grozljivo Slovenija Traktor danes do smrti… »

Znanih več podrobnosti nesreče, v kateri je umrl 11-letnik

SiolNET 30.04.2023
V Starih Žagah v občini Dolenjske Toplice je voznik traktorja dopoldne do smrti povozil 11-letnega otroka, ta je padel s čelnega traktorskega nakladača. Ponesrečenemu je najprej pomagal 52-letni voznik traktorja, nato pa do prihoda nujne medicinske… »

Na Dolenjskem traktor do smrti povozil 11-letnika

24ur 30.04.2023
V Starih Žagah v občini Dolenjske Toplice je traktor dopoldne do smrti povozil otroka, ki je padel s čelnega traktorskega nakladača, so sporočili s centra za obveščanje. Nesreča se je zgodila ob 10.25 uri. Kot ugotavljajo novomeški policisti, se… »

V Starih Žagah pri padcu s traktorja umrl otrok

RTV Slovenija 30.04.2023
V Starih Žagah v občini Dolenjske Toplice, na cesti od Podturna proti Črnomlju, je ob 10.25 pri padcu s traktorja umrl 11-letni otrok. Po prvih ugotovitvah ogleda, ki ga je vodila dežurna preiskovalna sodnica okrožnega sodišča v Novem mestu z… »

V nesreči s traktorjem umrl enajstletnik

Delo 30.04.2023
Nesreča v Starih Žagah na območju občine Dolenjske Toplice se je zgodila dopoldne. Otrok je padel s traktorja in umrl na kraju nesreče. Uprava za zaščito in reševanje je sporočila, da je dopoldne ob 10.25 na cesti od Podturna proti Črnomlju, v… »

V Starih Žagah traktor do smrti povozil otroka

Dnevnik 30.04.2023
V Starih Žagah v občini Dolenjske Toplice je traktor na cesti od Podturna proti Črnomlju dopoldne do smrti povozil 11-letnega otroka. Po podatkih policije se je otrok peljal na prednjem prekucnem nakladalniku kmetijskega traktorja. Domnevajo, da je med… »

Traktor danes do smrti povozil otroka

Zurnal24 30.04.2023
Velika tragedija, padel je s traktorskega nakladača. Traktor je v Starih Žagah do smrti povozil otroka. V nedeljo dopoldan V Starih Žagah v občini Dolenjske Toplice je traktor dopoldne do smrti povozil otroka, ki je padel s čelnega traktorskega… »

V Starih Žagah traktor do smrti povozil otroka

Primorske 30.04.2023
V Starih Žagah v občini Dolenjske Toplice je traktor dopoldne do smrti povozil otroka, ki je padel s čelnega traktorskega nakladača, so sporočili s centra za obveščanje. DOLENJSKE TOPLICE > Do tragičnega dogodka je prišlo ob 10.25. Kraj dogodka… »

Novice dneva »

Otrok padel v jašek

Delo pred eno uroše 4 povezane

Čudaštvo, nesramnost in perverznost stanovanjske politike

Finance.si pred dvema uramaše 1 povezana

Prtiček z Messijevim podpisom prodan za 890 tisoč evrov

Zurnal24 pred 51 minutamiše 1 povezana

O drugem finalistu Vzhoda bo odločala sedma tekma

Zurnal24 pred 39 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem