Povezane novice

Na praznik dela tradicionalna prvomajska srečanja

SiolNET 01.05.2023
Današnji praznik dela zaznamujejo prvomajska srečanja. Na ljubljanskem Rožniku je dopoldne zbrane nagovoril ljubljanski župan Zoran Janković. Tradicionalno so se zbrali tudi v številnih drugih slovenskih krajih. V ospredju so bila opozorila na pomen… »

Praznik dela zaznamovala tradicionalna prvomajska srečanja

Dnevnik 01.05.2023
Današnji praznik dela zaznamujejo prvomajska srečanja. Na ljubljanskem Rožniku je dopoldne zbrane nagovoril ljubljanski župan Zoran Janković. Tradicionalno so se zbrali tudi v številnih drugih slovenskih krajih. V ospredju so bila opozorila na pomen… »

Na prireditvah ob prazniku dela opozarjali na pomen delavskih pravic

RTV Slovenija 01.05.2023
Številne kraje so na praznik dela prebudile budnice, sledile pa so prvomajske prireditve, na katerih so opozarjali na pomen delavskih pravic. Največje praznično druženje je bilo na Rožniku v Ljubljani, kjer praznujejo praznik delavcev že več kot… »

»Nobena delavska pravica podarjena in večna«

Mladina 01.05.2023
Predsednica Državnega zbora Urška Klakočar Zupančič je v poslanici ob prvem maju poudarila pomen boja za delavske pravice in za dostojno delo. Blaginja, ki nam jo prinaša gospodarska rast, je sad prizadevanj vseh nas. Zato je prav, da se izboljšuje… »

Pirc Musar o vrednotah, Golob o blaginji, Klakočar Zupančič o pravicah

Delo 01.05.2023
Predsednik vlade Robert Golob je o prazniku dela dejal, da je naloga vlade vlaganje v delovna mesta prihodnosti. Delavke in delavci ter njihovo delo so vrednote, ki jih moramo čuvati vse dni v letu, je v poslanici ob 1. maju zapisala predsednica Nataša… »

Pirc Musar ob 1. maju: Delavke in delavci ter njihovo delo so vrednote

Dnevnik 01.05.2023
Delavke in delavci ter njihovo delo so vrednote, ki jih moramo čuvati vse dni v letu, je v poslanici ob 1. maju zapisala predsednica Nataša Pirc Musar. Delo je vrednota, spoštljiv odnos do ljudi, ki ga opravljajo, pa nenadomestljiva vrlina, za katero… »

Golob ob 1. maju: Blaginja je sad prizadevanj vseh nas, zato je prav, da se izboljšuje položaj vsakega posameznika

Primorske 01.05.2023
Blaginja, ki nam jo prinaša gospodarska rast, je sad prizadevanj vseh nas. Zato je prav, da se izboljšuje položaj vsakega posameznika, ki tako ali drugače sodeluje v verigi delovnih procesov, je v poslanici ob 1. maju zapisal premier Robert Golob… »

Lidija Jerkič / »Nekako grenek občutek je ob tem prvem maju«

Mladina 01.05.2023
IZJAVA DNEVA. "Nekako grenek občutek je ob tem prvem maju. Pričakovanja so seveda vsakič večja, kot je realnost. Tega smo že navajeni. Ampak vendarle, premik v smeri, da bi bil kapital, premoženje oziroma zaslužki razdeljeni bolj enakopravno, se… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem