Povezane novice

Več podrobnosti o reševanju utapljajoče se deklice v Snoviku

Necenzurirano 01.05.2023
V Termah Snovik bi skoraj prišlo do tragedije. Po poročanju portala kamnik.info je mlajšo deklico na dnu bazena opazila ena od obiskovalk in jo še pravočasno rešila. Njena rešiteljica Darja Strazberger je še vedno v šoku. Obiskovalka je takoj… »

Darja, tista obiskovalka, ki je v Snoviku rešila utapljajočo se deklico

SiolNET 01.05.2023
"Vse se je zgodilo v zelo kratkem času. Oddaljila sem se od svoje družine, da bi malo zaplavala, ko sem zagledala negibno deklico globoko pod vodo," je dogajanje za Siol.net opisala Darja Strazberger, ki je v nedeljo v Termah Snovik prva opazila, da z… »

Deklica potonila na dno bazena, rešila jo je obiskovalka

RTV Slovenija 01.05.2023
V termah na območju Policijske postaje Kamnik so v nedeljo popoldne reševali otroka, ki se je utapljal. Mlajšo deklico naj bi ena izmed obiskovalk kopališča opazila na dnu bazena. Kot so pojasnili na Policijski upravi Ljubljana, so jih nekaj po 17… »

Obiskovalka rešila mlado deklico pred utopitvijo

Goriški portal 01.05.2023
PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. V Termah Snovik se je včeraj popoldan utapljala mala deklica. Na dnu bazena jo je opazila obiskovalka, ki jo je takoj dvignila iz vode. Zgodilo se je okrog 17 ure, ko je… »

Obiskovalka rešila deklico, ki se je utapljala v bazenu v Termah Snovik

Dnevnik 01.05.2023
Včeraj popoldan je v Termah Snovik na dno bazena potonila mlajša deklica. Rešila jo je obiskovalka. V termah so se zahvalili vsem, ki so pomagali pri reševanju deklice. Po njihovih navedbah se danes počuti dobro. Okoli pete ure včeraj popoldan se je… »

Pri nas. Deklica potonila na dno bazena, opazila jo je šele druga kopalka

Zurnal24 01.05.2023
Do dogodka je prišlo včeraj popoldne. V termah na območju policijske postaje Kamnik so v nedeljo popoldne reševali otroka, ki se je utapljal. Mlajšo deklico naj bi ena od obiskovalk kopališča opazila na dnu bazena. Takoj so ji nudili prvo moč… »

Terme Snovik: obiskovalka rešila deklico, ki se je utapljala

SiolNET 01.05.2023
V nedeljo popoldne so ljubljanske policiste obvestili, da je v termah na območju PU Kamnik na dno bazena potonil otrok. Otroka je opazila obiskovalka, ga dvignila in mu skupaj s preostalimi prisotnimi nudila prvo pomoč. "Po doslej znanih podatkih je ena… »

Iz bazena v termah reševali otroka

Primorske 01.05.2023
V termah na območju policijske postaje Kamnik so v nedeljo popoldne reševali otroka, ki se je utapljal. KAMNIK > Mlajšo deklico naj bi ena od obiskovalk kopališča opazila na dnu bazena. Takoj so ji nudili prvo moč, nato pa so jo z reševalnim… »

POTONILA NA DNO BAZENA: V termah reševali mlajšo deklico, tragedijo preprečila obiskovalka kopališča

Regional 01.05.2023
V termah na območju policijske postaje Kamnik so v nedeljo popoldne reševali otroka, ki se je utapljal. Mlajšo deklico naj bi ena od obiskovalk kopališča opazila na dnu bazena. Takoj so ji nudili prvo moč, nato pa so jo z reševalnim vozilom… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem