Povezane novice

Golobova laž ob prazniku dela in Jankovićev govor, ki je v posmeh vsem delavcem

Nova 24TV 01.05.2023
Zoran Janković in Robert Golob (Foto: STA/posnetek zaslona RTVS) “Delo mora omogočati dostojno življenje, zato smo v tem, razmeroma kratkem času, že poskrbeli za visok dvig minimalne plače in dvakratno uskladitev pokojnin,” je v poslanici ob 1… »

Plenković napovedal višje plače za Hrvate z razbremenitvijo davkov in prispevkov

RTV Slovenija 01.05.2023
Hrvaški premier Andrej Plenković je napovedal, da bo vlada s 1. januarjem uveljavila obsežen sveženj ukrepov za zvišanje plač, ki bo vključeval davčne spremembe, a tudi znižanje prispevkov. "Za nas kot vlado je najpomembnejše, da skušamo najti… »

Plenković zvišuje plače vsem Hrvatom, Golob jih je vsem Slovencem znižal

Nova 24TV 01.05.2023
Delovni obisk hrvaškega predsednika vlade Andreja Plenkovića pri predsedniku vlade Robertu Golobu (Foto: STA) Hrvaški premier Andrej Plenković je danes napovedal, da bo vlada s 1. januarjem uveljavila obsežen paket ukrepov za zvišanje plač, ki bo… »

Plenković napovedal nižanje davkov in prispevkov na vse plače

Delo 01.05.2023
Hrvaška je imela lani 6,3-odstotno rast, predlani 13,4-odstotno, za letos so napovedi zvišali na 2,2 odstotka. Hrvaški premier Andrej Plenković je danes napovedal, da bo vlada s 1. januarjem uveljavila obsežen paket ukrepov za zvišanje plač, ki bo… »

Plenković napovedal zvišanje plač vseh delavcev s 1. januarjem

SiolNET 01.05.2023
Hrvaški premier Andrej Plenković je danes napovedal, da bo vlada s 1. januarjem uveljavila obsežen sveženj ukrepov za zvišanje plač, ki bo vključeval davčne spremembe, a tudi znižanje prispevkov. Glavni cilj je dvig za tiste z najnižjimi… »

Plenković napovedal zvišanje plač vseh delavcev s 1. januarjem

Primorske 01.05.2023
Hrvaški premier Andrej Plenković je danes napovedal, da bo vlada s 1. januarjem uveljavila obsežen paket ukrepov za zvišanje plač, ki bo vključeval davčne spremembe, a tudi znižanje prispevkov. Glavni cilj je dvig za tiste z najnižjimi plačami… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem