Povezane novice

Konec praznikov, zastoj na istem odseku kot včeraj

Zurnal24 02.05.2023
V torek popoldne se je promet na slovenskih cestah zelo zgostil. Prvomajski prazniki in šolske počitnice se končujejo in promet na cestah po državi se je pričakovano povečal. Ker so številni izkoristili nekaj prostih dni za oddih ob obali, je do… »

Občasni zastoji na primorski avtocesti

Dnevnik 02.05.2023
Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na primorski avtocesti zgoščen promet z občasnimi zastoji do deset minut od Unca proti Ljubljani. Na Darsu zaradi vračanja domačih in tujih turistov danes pričakujejo povečan promet… »

Ob izteku praznikov povečan promet in kaplje z neba

Delo 02.05.2023
Slovenija ostaja edina država v EU, ki praznik dela obeležuje z dvema dela prostima dnevoma. Ob mednarodnem prazniku dela, 1. maju, je v Sloveniji dela prost dan tudi današnji 2. maj. Prvomajske praznike, ki so skupaj z vikendom postregli z več… »

Tudi danes dela prost dan: na cestah že zastoji

SiolNET 02.05.2023
Ob mednarodnem prazniku dela, 1. maju, je v Sloveniji dela prost dan tudi današnji 2. maj. Prvomajske praznike, ki so skupaj s koncem tedna postregli z več prostimi dnevi, so mnogi izkoristili za krajše počitnice. Ob izteku praznikov in šolskih… »

NA OBALNIH CESTAH ŽE NASTAJAJO ZASTOJI: Promet se gosti, še večjo gnečo je pričakovati v popoldanskih urah (FOTO)

Regional 02.05.2023
Prvomajski prazniki in šolske počitnice se končujejo in promet na cestah po državi se že gosti. Ker so številni izkoristili nekaj prostih dni za oddih ob obali, do zastojev prihaja na posameznih odsekih na cestah Lucija - Izola in Šmarje - Koper… »

Še en prost dan, na cestah pričakujejo gnečo

RTV Slovenija 02.05.2023
V Sloveniji je dela prost tudi 2. maj. Smo edina država v EU-ju, ki ima za praznik dela dva prosta dneva. Mnogi so jih izkoristili za oddih. Ker se danes končajo tudi šolske počitnice, je na cestah pričakovati povečan promet. Praznik dela, 1. maj… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem