Povezane novice

Anže Kopitar bo izpustil letošnji SP: "Nisem več najmlajši"

RTV Slovenija 02.05.2023
Anže Kopitar, kapetan Los Angeles Kingsov, ki so že izpadli iz končnice Lige NHL, ne bo nastopil za Slovenijo na letošnjem svetovnem prvenstvu elitne skupine v Latviji in na Finskem. "Letos se na žalost ne bom udeležil svetovnega prvenstva. Imam… »

Brez Anžeta Kopitarja na SP

Dnevnik 02.05.2023
Slovenska hokejska reprezentanca, ki bo od 12. do 28. maja v Latviji in na Finskem nastopala na svetovnem prvenstvu elitne divizije, bo danes (ob 18. uri) in jutri (ob 19. uri) v Budimpešti igrala pripravljalni tekmi z Madžarsko. Po njih bodo znani… »

Slovenci na SP brez Anžeta Kopitarja, po Budimpešti zadnji rez #video

SiolNET 02.05.2023
Slovenska hokejska reprezentanca odšteva dneve do začetka svetovnega prvenstva elitne divizije, ki ga bosta od 12. do 28. maja gostili Finska in Latvija. Po izpadu Los Angeles Kings v prvem krogu končnice lige NHL je bilo v zraku vprašanje, ali se bo… »

Da ali ne? Kopitar se je odločil glede nastopa na SP

Zurnal24 02.05.2023
Anžeta Kopitarja ne bo na SP v dresu Slovenije. Anže Kopitar, kapetan Los Angeles Kings, ki so že po prvem krogu severnoameriške hokejske lige NHL izpadli iz končnice, ne bo nastopil za Slovenijo na letošnjem svetovnem prvenstvu elitne skupine v… »

Anžeta Kopitarja ne bo na svetovnem prvenstvu v dresu Slovenije

Primorske 02.05.2023
Anže Kopitar, kapetan Los Angeles Kings, ki so že po prvem krogu severnoameriške hokejske lige NHL izpadli iz končnice, ne bo nastopil za Slovenijo na letošnjem svetovnem prvenstvu (SP) elitne skupine v Latviji in na Finskem, je povedal v pogovoru za… »

Risi brez Anžeta Kopitarja na svetovnem prvenstvu

Delo 02.05.2023
Po 88 odigranih tekmah sezone v NHL se je naš vodilni hokejist skupaj s klubom iz Los Angelesa odločil okrevati po manjših poškodbah in ga zato ne bo v Rigi. Ugank ni več, slovenska hokejska reprezentanca bo na letošnjem svetovnem prvenstvu, ki bo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem