Povezane novice

Domžale slavile v Kopru, boj za Evropo odprt

Delo 02.05.2023
Prvaki gredo v Celje s popotnico poraza v 34. kolu 1. SNL. Celje se je vrnilo na drugo mesto. Remi v Sp. Šiški, Koper po domačem porazu trepeta za Evropo. Slovensko nogometno prvenstvo gre v pospešenem ritmu v zaključni finiš. Domžalski dvoboj… »

Mlada Rožmanova četa jo je zakuhala Kopru

SiolNET 02.05.2023
V 1. SNL je že marsikaj znanega. Prvak je Olimpija, ki je z rezervno postavo v sredo ostala brez točk pri Radomljanih, največji spomladanski senzaciji, Celjani so z zmago v Novi Gorici zadržali prednost pred Mariborom, oba štajerska kluba pa sta si… »

Kamplov Leipzig za pokalno lovoriko z Eintrachtom

SiolNET 02.05.2023
V finalu nemškega pokalnega nogometnega tekmovanja se bosta za lovoriko pomerila RB Leipzig Kevina Kampla in Eintracht iz Frankurta. Prvi je v torek nadigral Freiburg kar s 5:1, nekdanji slovenski reprezentant Kevin Kampl zaradi poškodbe leve stegenske… »

Mura po dveh avtogolih poražena v Ljudskem vrtu

RTV Slovenija 02.05.2023
Na derbiju 34. kroga Prve lige so nogometaši Maribora premagali Muro s 3:1. Črno-beli so si v uvodne četrt ure zabili dva avtogola. Vijoličasti so se začasno prebili na drugo mesto in uspešno opravili generalko za sobotni finale pokala proti… »

Kakšna nora tekma! Mura zabijala, Maribor slavil

Zurnal24 02.05.2023
Nogometaši Maribora so v 34. krogu Prve lige Telemach premagali Muro s 3:1 (2:1). Nogometaši Mure, ki se še vedno borijo za uvrstitev v evropska tekmovanja, v Mariboru niso pripravili presenečenja. Gledalcem se sicer niso predstavili v slabi luči, a… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem