Povezane novice

Slovenske nogometašice dobile nasprotnice: "Napadamo prvo mesto!"

Zurnal24 02.05.2023
Slovenske nogometašice s Češko, Bosno in Hercegovino in Belorusijo. Slovenske nogometašice bodo v novoustanovljeni ligi narodov igrale v skupini B 4 s Češko, Bosno in Hercegovino ter Belorusijo, je določil žreb na sedežu Evropske nogometne zveze… »

Slovenske nogometašice v Ligi narodov proti Češki, BiH-u in Belorusiji

RTV Slovenija 02.05.2023
Slovenske nogometašice bodo v novoustanovljeni Ligi narodov igrale v skupini B 4 s Češko, Bosno in Hercegovino ter Belorusijo, je določil žreb na sedežu Evropske nogometne zveze v Nyonu. Slovenija bo tekmovanje začela v ligi B, torej v drugi ravni… »

Slovenke zadovoljne z žrebom: tekmice Češka, BiH in Belorusija

Delo 02.05.2023
Slovenske nogometašice bodo v novoustanovljeni Uefini ligi narodov igrale v skupini B 4 s Češko, Bosno in Hercegovino ter Belorusijo. Slovenske nogometašice bodo v novoustanovljeni ligi narodov igrale v skupini B 4 s Češko, Bosno in Hercegovino ter… »

Slovenske nogometašice s Češko, Bosno in Hercegovino in Belorusijo

SiolNET 02.05.2023
Slovenske nogometašice bodo v novoustanovljeni ligi narodov igrale v skupini B 4 s Češko, Bosno in Hercegovino ter Belorusijo, je določil žreb na sedežu Evropske nogometne zveze v Nyonu. Slovenija bo tekmovanje začela v ligi B, torej na drugi ravni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem