Povezane novice

Med žrtvami streljanja v Beogradu tudi hči nekdanjega trenerja ACH Volleyja

SiolNET 03.05.2023
V streljanju na osnovni šoli v Srbiji, v katerem je življenje izgubilo devet oseb, je umrla tudi hči nekdanjega pomočnika trenerja ACH Volley Ljubljana Dragana Kobiljskega. Novice Streljanje na osnovni šoli v središču Beograda, ubitih je bilo osem… »

V streljanju na šoli v Beogradu ubitih osem učencev in varnostnik, 13-letnik načrtoval napad

Primorske 03.05.2023
Po strelskem napadu na šoli v Srbiji, v katerem je danes 13-letni učenec na svoji osnovni šoli v središču Beograda ubil osem učencev in varnostnika, ranil pa šest učencev in učiteljico, je vlada od petka v državi razglasila tridnevno žalovanje… »

POVOD ZA STRELSKI NAPAD NEZADOSTNA OCENA? Znano ime napadalca, bil je odličnjak, miren in vase zaprt fant (FOTO, VIDEO)

Regional 03.05.2023
Znanih je več podrobnosti o jutranjem strelskem pohodu na beograjski osnovni šoli, kjer je bilo po uradnih podatkih ubitih najmanj devet ljudi, več pa jih je bilo ranjenih. Med drugim je znana tudi identiteta napadalca; gre za učenca sedmega razreda… »

Rigler: Zelo velik opozorilni znak je maščevalni spisek

RTV Slovenija 03.05.2023
Dokler bomo nasilje obravnavali kot nekaj normalnega in ga minimalizirali, bo nasilja kvečjemu vedno več, je v komentarju strelskega pohoda v Beogradu dejal psiholog Tristan Rigler. V eni izmed osnovnih šol v Beogradu je 13-letni osnovnošolec streljal… »

»Eden od najtežjih dni v sodobni zgodovini Srbije«

Mladina 03.05.2023
Srbska vlada je po strelskem napadu na osnovni šoli v Beogradu razglasila tridnevno žalovanje. Srbski predsednik Aleksandar Vučić je po današnjem strelskem napadu na osnovni šoli v Beogradu, v katerem je 13-letni učenec ubil osem učencev in… »

Znanih vse več podrobnosti o pokolu: "Njegov oče je profesor in zdravnik!"

Zurnal24 03.05.2023
Srbski predsednik Aleksandar Vučić je po današnjem strelskem napadu na osnovni šoli v Beogradu, v katerem je 13-letni učenec ubil osem učencev in varnostnika, predlagal vrsto ukrepov, med drugim znižanje kazenske odgovornosti s 14 na 12 let… »

Video: Tako so policisti aretirali 14-letnika, policijo poklical sam

Zurnal24 03.05.2023
Srbijo je danes pretresel krvav strelski pohod vsega 14-letnega učenca ene od beograjskih osnovnih šol. Umrlo je osem učencev šole in varnostnik, še sedem je ranjenih. V javnosti prihaja vse več informacij in posnetkov. Tudi aretacije 14-letnega… »

Pretresljivi prizori izpred šole v Beogradu, trepetal tudi slavni košarkar

Zurnal24 03.05.2023
Med gručo prestrašenih staršev, ki so po streljanju na beograjski osnovni šoli čakali na evakuacijo otrok, je bil tudi nekdanji srbski košarkarski reprezentant Duško Savanović. Srbijo je danes zgodaj zjutraj pretresla tragična vest o strelskem… »

Odličnjak Kosta v razred vstopil »povsem hladno« in začel streljati

Necenzurirano 03.05.2023
Srbija je bila danes priča krvavemu dogodku, veliki tragediji, ki smo jih vajeni spremljati na drugi strani Atlantika. Pokol na osnovni šoli je zagrešil 13-letni fant. Kot smo že poročali, je v beograjsko osnovno šolo Vladislava Ribnikarja danes… »

Je 13-letnik vedel, da ne bo kazensko odgovarjal?

Necenzurirano 03.05.2023
Šokirane prebivalce Beograda in Srbije je nagovoril predsednik države Aleksandar Vučić. V jutranjih urah je na osnovni šoli Vladislava Ribnikarja v Beogradu 13-letni sedmošolec Kosta K. ubil sedem deklet in enega dečka, stare od 12 do 14 let, ter… »

Streljanje na osnovni šoli v središču Beograda, ubitih je bilo osem učencev #video

SiolNET 03.05.2023
V osnovni šoli v središču Beograda je mladoletni učenec zjutraj streljal na druge učence. Policija je strelca, ki je v šolo prinesel očetovo pištolo, že prijela. Po neuradnih informacijah je deček z očetom vadil streljanje, poroča srbska… »

Vučić predlagal vrsto ukrepov: Kazenska odgovornost naj se zniža na 12 let

Dnevnik 03.05.2023
Srbski predsednik Aleksandar Vučić je po današnjem strelskem napadu na osnovni šoli v Beogradu, v katerem je 13-letni učenec ubil osem učencev in varnostnika, predlagal vrsto ukrepov, med drugim znižanje kazenske odgovornosti s 14 na 12 let… »

Vučić po strelskem pohodu osnovnošolca predlaga kazensko odgovornost pri 12 letih

RTV Slovenija 03.05.2023
V eni izmed osnovnih šol v Beogradu je 13-letni osnovnošolec streljal s pištolo, pri čemer je ubil osem otrok in varnostnika. Ranjenih je šest učencev in učiteljica. Vlada je od petka v državi razglasila tridnevno žalovanje. Do streljanja je… »

OBSEŽNO O GROZLJIVI TRAGEDIJI NA BEOGRAJSKI OSNOVNI ŠOLI: "Starši me niso tepli, so pa zahtevali vedno boljše rezultate"…

Regional 03.05.2023
To je eden najtežjih dni v novejši zgodovini Srbije, je tiskovno konferenco začel srbski predsednik Aleksandar Vučić. Še pred tem je bila minuta molka zaradi tragedije, ki se je danes zjutraj zgodila na beograjski osnovni šoli. 13-letnik, ki je… »

Saj ni res: Strelca iz Beograda sploh ne bodo kazensko preganjali

Zurnal24 03.05.2023
Načelnik beograjske policijske uprave Veselin Milić je na izredni novinarski konferenci na sedežu vlade povedal, da je dežurno službo policije ob 8.40 zaradi streljanja na osnovni šoli Vladislav Ribnikar v prestižni beograjski soseski Vračar… »

Strelski pohod v Beogradu: 13-letnik načrtoval in izpeljal masaker

Dnevnik 03.05.2023
Srbijo, Balkan, celo Evropo pretresa strelski pohod 13-letnika v osnovni šoli v središču Beograda. Hladnokrvno je ubil sedem učenk, enega učenca in varnostnika ter ranil še šest otrok in učiteljico. Strelski pohod je načrtoval, na mizi v njegovi… »

Srbska vlada razglasila tridnevno žalovanje

Delo 03.05.2023
14-letni storilec je streljal v Osnovni šoli Vladislava Ribnikarja ter ubil osem učencev in varnostnika. Dejanje je domnevno načrtoval že mesec pred tem. Na Osnovni šoli Vladislava Ribnikarja v središču srbske prestolnice Beograd je danes 14-letnik… »

Zaradi tragedije sožalje državnega vrha

Delo 03.05.2023
13-letnik je streljal s pištolo ter ubil osem otrok in enega varnostnika. Napadalca so prijeli, njegovega očeta pa aretirali. Na osnovni šoli v središču srbske prestolnice Beograd je danes 13-letnik streljal s pištolo, pri čemer je ubil osem… »

FOTO in VIDEO: Osnovnošolec načrtoval poboj, imel je spisek ljudi za odstrel

Necenzurirano 03.05.2023
V Beogradu se je danes odvila groza. Policija je 13-letnika, ki je zagrešil zločin, aretirala. Po zadnjih informacijah je umrlo osem otrok, umrl je tudi varnostnik. Pridržali so tudi njegovega očeta. Na osnovni šoli Vladislava Ribnikarja v Beogradu… »

"Pretvarjal sem se, da sem mrtev. Tako sem se rešil."

SiolNET 03.05.2023
V osnovni šoli Vladislava Ribnikarja v Beogradu je umrlo sedem deklic, en deček in varnostnik. Okoli 8.40 je nanje streljal 14-letni učenec, ki so ga aretirali, je potrdilo srbsko ministrstvo za notranje zadeve. Srbski mediji so po tragediji prejeli… »

Številna sožalja: to sta povedala Pirc Musarjeva in Golob

SiolNET 03.05.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar in predsednik vlade Robert Golob sta danes izrekla iskreno sožalje staršem in svojcem preminulih po strelskem napadu na osnovni šoli v središču Beograda, v katerem je 13-letni učenec ubil osem učencev in… »

PO STRELJANJU V ŠOLI V SRBIJI TRIDNEVNO ŽALOVANJE: Pokol planiral en mesec, imel je seznam žrtev (FOTO, VIDEO)

Regional 03.05.2023
Po strelskem napadu na šoli v Srbiji, v katerem je danes 14-letni učenec na svoji osnovni šoli v središču Beograda ubil osem učencev in varnostnika, ranil pa šest učencev in učiteljico, je vlada od petka v državi razglasila tridnevno žalovanje… »

Beograd: V strelskem pohodu ubijal sin priznanega radiologa

Zurnal24 03.05.2023
Srbski mediji so se po strelskem pohodu 14-letnika na eni od beograjskih šol dokopali do podrobnosti. Hladnokrvno naj bi ubijal 14-letnik K. K., sicer sin priznanega srbskega radiologa. Ubil je osem učencev in varnostnika. Telegraf dodaja, da je… »

Srbija zavita v črnino: Mladoletnik streljal na osnovnošolce in zaposlene na osnovni šoli

Nova 24TV 03.05.2023
Foto: epa V osnovni šoli “Vladislav Ribnikar” v osrednji beograjski občini Vračar je danes zjutraj, okoli 8.30, prišlo do streljanja, je potrdila policija za srbsko državno televizijo. Osumljeni napadalec je učenec sedmega razreda, ki je v šolo… »

Groza v šoli, strelski pohod 14-letnika, devet mrtvih, sedem ranjenih

Zurnal24 03.05.2023
V Srbiji so v šoku, streljanje na eni od beograjskih osnovnih šol. Napadalec je ubil osem učencev in varnostnika, sedem pa je ranjenih. Na osnovni šoli v središču srbske prestolnice Beograd je danes 14-letni učenec, sicer domnevno sin priznanega… »

TRENUTKI GROZE V BEOGRADU: 14-letnik v strelskem pohodu na šoli ubil osem učencev in varnostnika, več je ranjenih (FOTO…

Regional 03.05.2023
Srbski mediji poročajo o tragičnem dogodku, ki se je nekaj po 8. uri zjutraj zgodil na Osnovni šoli Vladislav Ribnikar na Vračari. 14-letni učenec 7. razreda je prišel v šolo oborožen s pištolo in začel streljati na sošolce, pri tem pa je ubil… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem