Povezane novice

Pavel Rupar za Natašo Pirc Musar ne more biti sogovornik

Delo 03.05.2023
Samooklicani borec za pravice upokojencev je v Ljubljani kljub višjim pričakovanjem znova zbral 7000 privržencev. Ljudska iniciativa Glas upokojencev Slovenije in Inštitut 1. oktober, ki ju vodi bivši poslanec SDS Pavel Rupar, sta na četrti tako… »

“Prihaja nov ples, ples poštenih, zavednih Slovencev!”

Nova 24TV 03.05.2023
Foto: R. F. V Ljubljani je potekal četrti vseslovenski upokojenski shod, kjer so od predsednice države zahtevali umik svetovalke za upokojenska vprašanja Biserke Meden Marolt, pred vlado pa višje pokojnine. Rupar je v svojem nagovoru izpostavil, da… »

Četrti protest upokojencev za "dostojne in pravične" pokojnine

RTV Slovenija 03.05.2023
Na Trgu republike v Ljubljani je potekal 4. shod upokojencev, ki sta ga pripravila ljudska iniciativa Glas upokojencev Slovenije in Inštitut 1. oktober. Na trgu, ki so ga zapolnile slovenske zastave, je množica znova zahtevala dvig pokojnin. Protestniki… »

Predsednica stopila v bran zagovornici evtanazije

Necenzurirano 03.05.2023
Na shodu upokojencev zmerjali Biserko Marolt Meden zaradi sodelovanja pri pripravi zakona o pomoči pri prostovoljnem končanju življenja in zahtevali njeno odstranitev, a Pirc Musarjeva pravi: »Naj kar takoj povem, da ne gre nikamor!«. Danes je v… »

Svetovalko Pirc Musar primerjal z nacisti, predsednica pobesnela

Zurnal24 03.05.2023
Upokojenci vztrajajo, zbrali so se že četrtič. Danes se je na Trgu republike znova, že četrtič, zbralo nekaj tisoč upokojencev, ki od vlade zahtevajo zvišanje pokojnin, dodatne pokojninske prejemke in redno usklajevanje pokojnin z inflacijo. Poleg… »

Pirc Musarjeva Ruparju: Ostro obsojam pozive k njeni "odstranitvi" #foto #video

SiolNET 03.05.2023
Slovenski upokojenci so se zbrali na četrtem shodu upokojencev, na katerem so znova predstavili svoje zahteve, sprehodili pa so se tudi mimo predsedniške palače in od predsednice republike Nataše Pirc Musar zahtevali naj "odstrani" svojo svetovalko… »

#foto Na shodu upokojencev vnovič pozivi k dostojnim pokojninam in odstopu vlade

Dnevnik 03.05.2023
Na že četrtem shodu ljudske iniciative Glas upokojencev in Inštituta 1. oktober na Trgu republike v prestolnici so zbrani znova zahtevali dvig pokojnin. Tokrat so se protestniki odpravili tudi do predsedniške in vladne palače, kjer so vladi očitali… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem