Povezane novice

Policijska ura v Ukrajini: mesto bo zaprto za vstop in izstop

SiolNET 03.05.2023
V ruskem obstreljevanju južne ukrajinske regije Herson je bilo danes ubitih 21 ljudi, okoli 48 pa ranjenih, so sporočili iz Kijeva. V luči napada so oblasti v mestu Herson odredile policijsko uro, ki bo v veljavo stopila v petek in bo predvidoma… »

Nov ruski zločin: več kot 20 mrtvih v napadu na Herson

Nova 24TV 03.05.2023
Ubiti ljudje iz supermarketa v Hersonu. (Foto: socialna omrežja) V ruskem obstreljevanju južne ukrajinske regije Herson je bilo danes ubitih 21 ljudi, okoli 48 pa ranjenih, so sporočili iz Kijeva. V današnjem napadu na Herson so ruske rakete zadele… »

Zelenski zanikal domnevni napad na Putina: Borimo se na lastnem ozemlju

RTV Slovenija 03.05.2023
Ukrajina je sporočila, da "nima nič" z domnevnim napadom brezpilotnih letal na Kremelj, ki ga Moskva pripisuje Kijevu in naj bi bil usmerjen proti ruskemu predsedniku Vladimirju Putinu. Rusija je sporočila, da je sestrelila dva ukrajinska brezpilotna… »

Rusija trdi, da je Kijev vzel na muho Putina

Dnevnik 03.05.2023
Kremelj je obtožil Kijev, da je poskušal z brezpilotnima letaloma izvesti atentat na Putina. Pred tem so iz Rusije poročali o več sabotažah, ki bi lahko napovedovale začetek ukrajinske protiofenzive. Številne smrtne žrtve pa bodo letos pokvarile… »

Ruska opozicija v izjavi za svobodno in pravno urejeno Rusijo: Ruske čete takoj umakniti z vseh okupiranih območij

Nova 24TV 03.05.2023
Mihail Hodorkovski (Foto: epa) Ruska politična opozicija je po sestanku v Berlinu pripravila javno izjavo demokratičnih sil, v kateri so navedli načela, h katerim se zavezujejo. Teh je 5, naslavljajo pa tako notranje politiko Kremlja, torej… »

Atentat na Putina: Z dronoma so napadli Kremelj, sledilo je tole ...

Zurnal24 03.05.2023
Iz Moskve so sporočili, da so sinoči nad Kremljem sestrelili dva drona in obtožili Ukrajino, da je želela ubiti predsednika Vladimirja Putina. Iz Kremlja so sporočili, da so drone onesposobili pripadniki posebnih enot z vojaškimi radarskimi sistemi… »

Kremelj Kijev obtožil poskusa atentata na Putina

Delo 03.05.2023
Iz Kremlja so sporočili, da so v torek zvečer onesposobili dva brezpilotna letalnika, ki sta ciljala na Kremelj. Rusija je danes sporočila, da je sestrelila dva ukrajinska brezpilotna letalnika, ki naj bi poskušala napasti Kremelj, ter Kijev obsodila… »

Je šlo za zaigran napad na Kremelj?

Nova 24TV 03.05.2023
Foto: Zajem zaslona Vladimir Putin ni bil v Kremlju, ko sta proti rezidenci ruskega predsednika ob treh zjutraj letela dva drona, so sporočile ruske oblasti. Drona bi naj onesposobili z elektronskim sistemom protizračne obrambe. Ruska tiskovna agencija… »

Kremelj Kijev obtožil poskusa atentata na Putina

Primorske 03.05.2023
Rusija je danes sporočila, da je sestrelila dva ukrajinska brezpilotna letalnika, ki naj bi poskušala napasti Kremelj, ter Kijev obsodila poskusa atentata na ruskega predsednika Vladimirja Putina. MOSKVA > Kot so sporočili iz Kremlja, so v torek… »

»Ljudje, ki so naročili te zločine, so v Kijevu«

Mladina 03.05.2023
Ruski obveščevalci prijeli saboterje, ki naj bi načrtovali napade na Krimu. Ruska varnostna služba FSB je danes sporočila, da je aretirala člane ukrajinske sabotažne mreže, ki naj bi na Krimu, ki si ga je leta 2014 priključila Rusija, načrtovali… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem