Povezane novice

Foto: V tragični nesreči umrl 23-letnik

Zurnal24 03.05.2023
Huda nesreča na železniških tirih ... Po do sedaj znanih podatkih je kolesar pripeljal po ulici Gmajnice iz smeri Tržaške ceste do varovanega nivojskega prehoda čez železniško progo. Tam so bile spuščene zapornice in delujoč svetlobni in… »

HUDA ŽELEZNIŠKA NESREČA: Vlak do smrti zbil kolesarja

Regional 03.05.2023
Danes nekaj minut pred 15.00 je prišlo do hude železniške nesreče na progi med Dolgim mostom in Brezovico, kjer je vlak trčil v kolesarja. Kolesar je na kraju umrl, so sporočili iz ljubljanske policijske uprave. Po do sedaj znanih podatkih je… »

Tragedija na Dolgem mostu: vlak trčil v 23-letnega kolesarja

Necenzurirano 03.05.2023
Nekaj pred 15. uro se je na železniški progi na Dolgem mostu na obrobju Ljubljane pripetila huda nesreča. 23-letni kolesar je do varovanega nivojskega prehoda čez železniško progo pripeljal po ulici Gmajnice. Zapornice so bile spuščene, na prihod… »

V trčenju z vlakom v bližini Ljubljane umrl kolesar

Primorske 03.05.2023
V trčenju z vlakom nekaj pred 15. uro je danes na železniški progi med Dolgim mostom in Brezovico umrl 23-letni kolesar, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana. Kolesar je iz smeri Tržaške ceste po ulici Gmajnice pripeljal do varovanega… »

Trčenja z vlakom ni preživel

Delo 03.05.2023
Triindvajsetletnik je pripeljal po ulici Gmajnice iz smeri Tržaške ceste. Identiteta kolesarja, ki je umrl po trčenju z vlakom na železniški progi med Dolgim mostom in Brezovico, je znana: gre za 23-letnika, ki je po doslej znanih podatkih… »

Vlak trčil v 23-letnega kolesarja, ki je kljub spuščenim zapornicam prečkal progo

SiolNET 03.05.2023
Na železniški progi med Dolgim mostom in Brezovico je vlak trčil v 23-letnega kolesarja, ki se je v nesreči tako hudo telesno poškodoval, da je na kraju dogodka umrl, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Kot so sporočili s policije, je… »

V trčenju z vlakom v bližini Ljubljane umrl kolesar

RTV Slovenija 03.05.2023
V trčenju z vlakom nekaj pred 15. uro je na železniški progi med Dolgim mostom in Brezovico umrl 23-letni kolesar, ki je kljub spuščenim zapornicam prečkal progo, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Kolesar je pripeljal po ulici Gmajnice iz… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem