Povezane novice

Licence so, cilji še niso doseženi

Primorske 04.05.2023
Tekme 34. kroga prve lige zagotovo še ne bodo dale odgovorov na odprta vprašanja, kdo bo zadnji potnik v evropska tekmovanja oziroma v konferenčno ligo in kdo bo odšel v dodatne kvalifikacije. Bo pa znano, komu se bolj nasmiha želeni cilj. SEŽANA… »

Primorje je ugnalo Rogaško in osrečilo Aluminij

Primorske 04.05.2023
Nogometna sreda je postregla z živahnim dogajanjem tudi na zelenicah druge slovenske lige. Ajdovci so ugnali Rogaško in poskrbeli za zasuk na vrhu, ki ga je po zmagi v Biljah zasedel Aluminij. AJDOVŠČINA, BILJE > Včerajšnji gostovanji prvoligaških… »

V letu 2025 naj bi bilo Gradišče rešeno težav, ki jih povzroča plaz

Primorske 04.05.2023
Na Gradišču nad Prvačino, kjer se je leta 2000 sprožil plaz, že dolgo pričakujejo, kdaj bodo nadaljevali sanacijo v središču kraja, kjer zaradi premikov tal še pokajo hiše. Zdaj država napoveduje ureditev območja pod steno in sanacijo v… »

Pomanjkanje zdravnikov bodo v Ilirski Bistrici reševali s koncesionarji

Primorske 04.05.2023
V Zdravstvenem domu Ilirska Bistrica bodo po odhodu dveh zobozdravnikov in neuspešnem iskanju novih zdaj enega poskušali pritegniti s podelitvijo koncesije. Koncesijo so razpisali tudi za dodatno polovico programa dispanzerja za žene. Poleg energetske… »

Borut Rojc odstopil z mesta predsednika sveta ZD

Primorske 04.05.2023
ILIRSKA BISTRICA Nekaj razburjenja je na zadnji seji občinskega sveta povzročila tudi informacija, da je v začetku leta prišlo do nepričakovane ... Celotna vsebina je na voljo le naročnikom. Želite dostop do vseh spletnih vsebin? Za nakup dnevnega… »

Ajdovci so izkušnje šli nabirat tudi v Izrael

Primorske 04.05.2023
Občini Ajdovščina in Vipava sta pripravili končni zemljevid namakalnega območja. To v prvi obsega 1300 hektarov kmetijskih površin, v drugi pa 484. Naslednja koraka bosta pridobivanje vodnega dovoljenja ter projektiranje namakalnega sistema. Če bo… »

Keramika, akril in filc pod isto streho

Primorske 04.05.2023
Trije umetniki, zapriseženi Goriškim brdom, so svoja dela postavili na ogled sredi Šmartnega. Ilustratorka Nataša Gregorič Nabhas se predstavlja s slikami in skulpturami, etnologinja Katja Kogej razstavlja filcane objekte, kipar Ivan Skubin pa… »

Slovenski pečat v Rimu

Primorske 04.05.2023
Odštevanje pred kolesarsko dirko po Italiji se je za slovenske privržence začelo, ko je Primož Roglič napovedal, da bo glavni letošnji cilj povezan z osvojitvijo rožnate majice najboljšega v skupnem seštevku. Izzivov na tritedenski poti do Rima… »

Na krožnik svež telečji zrezek iz Posočja in ne zamrznjena riba iz Vietnama

Primorske 04.05.2023
Čeprav v Sloveniji pridelamo dovolj mesa, ga veliko izvozimo in uvažamo tuje, ki je na trgovskih policah in v jedilnikih na voljo po nižjih cenah. Na eni strani poslušamo glasne pozive, naj ga pridelamo in pojemo manj, na drugi strani raste uvoz iz… »

Novice dneva »

Urejeno!

Delo pred 50 minutamiše 1 povezana

Tesla: poslovanje slabše, delnica pa krepko gor

Finance.si pred tremi uramiše 1 povezana

Nova obveznost za vse, ki živijo v blokih

Zurnal24 pred 15 minutami
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem