Povezane novice

V Kijevu se je oglasil alarm, odjeknilo je več eksplozij

SiolNET 04.05.2023
V ukrajinski prestolnici Kijev in okolici so se danes zvečer oglasili alarmi za zračni napad. V središču mesta je bilo po navedbah prebivalcev mogoče slišati eksplozije in streljanje. Vojaške oblasti v mestu so ljudi pozvale, naj ostanejo mirni in… »

Zelenski v Haagu pozval k ustanovitvi posebnega sodišča za rusko agresijo

RTV Slovenija 04.05.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je med obiskom Mednarodnega kazenskega sodišča (ICC) v Haagu znova poudaril potrebo po ustanovitvi posebnega sodišča, ki bi od Rusije zahtevalo odgovornost za zločine v Ukrajini. "Za te zločine morajo… »

V Kijevu odjeknilo več eksplozij

Delo 04.05.2023
Tako intenzivnih napadov prestolnica Ukrajine ni doživela že od začetka leta. Informacije o morebitnih žrtvah še preverjajo. V ukrajinski prestolnici Kijev in okolici so se danes zvečer oglasili alarmi za zračni napad. V središču mesta je bilo po… »

Zelenski v Haagu: “Za zločine morajo prevzeti odgovornost”

Nova 24TV 04.05.2023
Vladimir Zelenski (Foto: AFP) “Za te zločine morajo prevzeti odgovornost. To pa lahko uveljavi le sodišče,” je danes ob obisku sedeža Mednarodnega kazenskega sodišča v Haagu opozoril Volodimir Zelenski. Ukrajinskega predsednika so sprejeli… »

Na jugu Rusije po napadu z dronom požar v rafineriji nafte

Delo 04.05.2023
Požar, ki so ga že pogasili, je izbruhnil v rafineriji Ilsk v regiji Krasnodar po napadu »neidentificiranega brezpilotnega letalnika«. Na jugu Rusije je danes po napadu brezpilotnega letalnika zagorelo v rafineriji nafte. Požar, ki so ga že… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem