Povezane novice

Umrl je Tomislav Loboda

Dnevnik 04.05.2023
V 88. letu starosti se je za vedno poslovil legendarni zlatar Tomislav Loboda, ki je skoraj sedem desetletij deloval v svoji zlatarni na Wolfovi ulici v Ljubljani. »Z veliko žalostjo sporočamo, da nas je zapustil vsem nam drag in velik človek… »

Umrl znani zlatar Tomislav Loboda

Delo 04.05.2023
Prepoznavni Ljubljančan, ki se je zaljubil v ustvarjanje nakita, je tudi pri poznih 80 letih veliko časa preživel v svoji zlatarni. V 87. letu starosti je umrl znani ljubljanski zlatar Tomislav Loboda, je Zlatarstvo Loboda v sredo objavilo na svojem… »

Umrl znani slovenski zlatar Tomislav Loboda

Zurnal24 04.05.2023
Umrl je priznani zlatar Tomislav Loboda. "Kdor živi v spominu drugih, ni mrtev, je samo oddaljen. Mrtev je tisti, ki ga pozabijo," se začne zapis, s katerim so na Facebook strani Zlatarstva Tomislav Loboda sporočili, da je naš priznani zlatar umrl v… »

Umrl znani ljubljanski zlatar Tomislav Loboda

RTV Slovenija 04.05.2023
V 87. letu je umrl znani ljubljanski zlatar Tomislav Loboda, ki je skoraj sedem desetletij deloval v svoji zlatarni na Wolfovi ulici v Ljubljani. V svoji karieri je ustvaril številne unikatne kose nakita in za poklic izučil veliko novih zlatarjev. "Z… »

Umrl znani zlatar Tomislav Loboda

Primorske 04.05.2023
V 87. letu starosti je umrl znani ljubljanski zlatar Tomislav Loboda, je Zlatarstvo Loboda v sredo objavilo na svojem profilu na družbenem omrežju facebook. Prepoznavni Ljubljančan, ki se je zaljubil v ustvarjanje nakita, je tudi pri svojih poznih 80… »

Novice dneva »

Usoden padec motorista v Markovcih

Zurnal24 pred tremi uramiše 3 povezane

Eden je imel oči za gostinske lokale, drugi za paketomate

Necenzurirano pred 4 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem