Povezane novice

Jan Tratnik, ključni Rogličev pomočnik, brez nastopa na Dirki po Italiji

RTV Slovenija 05.05.2023
Dirka za Italijo se še ni niti začela in že prihajajo slabe novice za slovenske kolesarske navdušence. Jan Tratnik si je na treningu poškodoval koleno, tako da ne bo nastopil na Dirki po Italiji. V nizozemski ekipi so hitro potrdili, da je moral… »

Tratnik po nesreči brez nastopa na Giru

Primorske 05.05.2023
Slovenski kolesar Jan Tratnik si je na treningu blizu Pescare danes poškodoval koleno in ne bo nastopil na dirki po Italiji, je potrdila njegova ekipa Jumbo Visma. PESCARA > Eden glavnih zvezdnikov Gira Primož Roglič je tako doživel nov udarec v boju… »

Šok za Tratnika, ostal je brez Gira

SiolNET 05.05.2023
Primožu Rogliču in ekipi Jumbo-Visma sreča očitno res ni naklonjena, le dan pred začetkom 106. Dirke po Italiji je iz nizozemske ekipe prišla še ena skrb vzbujajoča vest. Dopoldne se je na treningu v Pescari poškodoval Jan Tratnik, popoldne pa so… »

Šok! Slovenski as dan pred začetkom ostal brez Gira!

Zurnal24 05.05.2023
Nesreči za Primoža Rogliča ni videti konca. Tik pred Girom je ostal tudi brez enega glavnih pomočnikov in prijateljev, Jana Tratnika. Nizozemska kolesarska ekipa Jumbo-Visma je tik pred začetkom dirke po Italiji utrpela nov udarec. Kapetan ekipe… »

Nesreča ne počiva: Tratnik brez Gira

Delo 05.05.2023
Slovenskega člana ekipe Jumbo Visma po nesreči na treningu odpeljali na pregled, jutri ne bo štartal, zamenjal ga bo Tom Gloag. Ekipi Jumbo Visma, ki bo s Primožem Rogličem na Giru d'Italia lovila rožnato majico, pred jutrišnjim štartom v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem