Povezane novice

Namesto zapora donacija

Primorske 06.05.2023
Osrednje vprašanje v zadevi smejalni plin, kdo je napačno povezal medicinska plina na novi šempetrski urgenci, zaradi česar sta v začetku leta 2016 umrla dva pacienta, še vedno nima jasnega odgovora. Niti priča Fredi Kisilak, ki je podpisal… »

Zgodovina pomni Julija Cezarja in sultana Mehmeda II.: Kako so naše Alpe postale Julijske?

Primorske 06.05.2023
Kako so iz okrutnega Julija Cezarja naredili mučenika? Kako je padec Bizanca prebudil Evropo in koliko plemičev je pokopala erfurtska straniščna katastrofa pred 900 leti? Celotna vsebina je na voljo le naročnikom. Želite dostop do vseh spletnih… »

Vsako leto vržemo v smeti 170 evrov

Primorske 06.05.2023
Testo za piškote, piščanec, kruh, enolončnice ... Veste, koliko časa imate lahko zamrznjeno posamezno živilo? Celotna vsebina je na voljo le naročnikom. Želite dostop do vseh spletnih vsebin? Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin… »

Ostri napadi na zagovornike podnebja, zemlje in okolja: Stoji zadaj samo kapital?

Primorske 06.05.2023
S Slovenko Ano Žbona, ki deluje v prestižni londonski organizaciji za človekove pravice, smo govorili o napadih na podnebne aktiviste, ki se vztrajno stopnjujejo. Tudi na Balkanu! Celotna vsebina je na voljo le naročnikom. Želite dostop do vseh… »

Dobre in tudi slabe note bodo v prenovljenem domu bolje slišali

Primorske 06.05.2023
Potem ko so pred leti zadružni dom na Vogrskem energetsko sanirali in obnovili zunanjost, so v teh dneh končali še urejanje notranjosti. Uredili so inštalacije, strope, tlake in sanitarije, poskrbeli so tudi za dobro akustiko in prezračevanje. Pevci… »

V termalne bazene po prehlad?

Primorske 06.05.2023
Nekateri naši bralci, ki so tudi dolgoletni gostje v Termah Portorož v hotelih LifeClass, so nas opozorili, da je temperatura vode v omenjenih termalnih bazenih hladnejša, kot je bila še do nedavnega, zatorej ni več prijetna za namakanje. PORTOROŽ >… »

Na Primorskem je število brezposelnih upadlo bolj kot v državi

Primorske 06.05.2023
Podjetja, ki iščejo dodatne delavce, so v škripcih, saj je tudi brezposelnih čedalje manj. Brezposelnost je upadla na rekordno nizko raven, je najnižja po letu 1990: konec aprila je številka zlezla krepko pod 50.000. Po drugi strani pa se je… »

Primorcem bolj malo uspeva

Primorske 06.05.2023
Pred nogometnimi prvoligaši je prost konec tedna, z izjemo Olimpije in Maribora, ki ju drevi čaka dvoboj za pokalno lovoriko. Minuli krog je bil za primorske ekipe za pozabo, saj sta Koper in Gorica izgubila, Tabor pa je osvojil točko, ki ga še… »

Novice dneva »

Danes bo predvidoma znana cenitev stavbe na Litijski

Dnevnik pred 4 uramiše 2 povezani

"Dajmo vsem otrokom priložnost za zdravo otroštvo"

RTV Slovenija pred dvema uramaše 2 povezani

Ta vikend spet popolna zapora podvoza v Savski loki

Zurnal24 pred 33 minutamiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem