Povezane novice

Roglič ga bo imel na posebnem radarju, na koncu pa bi šel z njim na pivo

SiolNET 06.05.2023
Čas je, da Giro obrne kolesje in se karavana poda na dolgo pot do Rima. Prvi dan še ne bodo naredili prav veliko kilometrov, a bo z vidika boja za rožnato majico že razburljivo. V središču pozornosti bosta naš Primož Roglič in Remco Evenepoel… »

Prvič po hudi nesreči se je oglasil Jan Tratnik

SiolNET 06.05.2023
Slovenski kolesar Jan Tratnik, ki se je v petek dopoldne poškodoval na treningu v Pescari, potem ko se je skušal izogniti trku z vozilom, in zaradi padca ostal brez nastopa na Dirki po Italiji, se je prvič po nesreči oglasil na Instagramu. "Na koncu… »

Izklopil telefon, Rogličevi šefi so ga klicali, nato je sledilo presenečenje

SiolNET 06.05.2023
Po veliki smoli Jana Tratnika, ki ga je dan pred štartom Gira zbila voznica avtomobila, so pri Jumbo-Vismi hitro poiskali prostega kolesarja in rešitev našli v Thomasu Gloagu, ki je bil presenečen nad klicem. Sportal Roglič bo mirno zaspal… »

Roglič bo mirno zaspal, nesrečnemu Tratniku namenil spodbudne besede #video

SiolNET 06.05.2023
Prvo dejanje na dolgi Dirki po Italiji je končano. Remco Evenepoel je deklasiral konkurenco in pokazal, da je že ob prihodu na Apeninski polotok v vrhunski formi. Slovenski šampion Primož Roglič se je moral na kronometru, ki mu sicer ni bil pisan na… »

Evenepoel že v uvodu Gira do lepe prednosti pred Rogličem

SiolNET 06.05.2023
Belgijski zveznik Remco Evenepoel (Soudal - QuickStep) je imenitno odprl 106. Dirko po Italiji. Na 19,6 kilometra dolgem posamičnem kronometru od marine Fossacesia do Ortone je slavil z 22 sekundami prednosti pred Italijanom Filippom Ganno (Ineos… »

Roglič z razlogom za zadovoljstvo: "Tega sem zelo vesel! Zato sem optimističen!"

Zurnal24 06.05.2023
Remco Evenepoel, ki je dobil uvodni kronometer dirke po Italiji, si je pred Primožem Rogličem že prvi dan privozil 43 sekund prednosti. Belgijec Remco Evenepoel (Soudal-Quick Step) je zmagovalec prve etape kolesarske dirke po Italiji. V vožnji na čas… »

Remco razbil konkurenco, Primož kljub dobremu nastopu že z velikim zaostankom

Zurnal24 06.05.2023
Remco Evenepoel je z zmago na otvoritvenem kronometru prvi nosilec rožnate majice letošnje dirke po Italiji. Pred glavnim konkurentom Primožem Rogličem, ki je končal na šestem mestu, si je privozil že 43 sekund prednosti. Začelo se je! S… »

Roglič je za Evenepoelom zaostal za 43 sekund

Delo 06.05.2023
Prva etapa se je končala z velikim zmagoslavjem Remca Evenepoela. Roglič se bo moral zelo potruditi na klancih. Prva etapa je že postregla s pravo akcijsko dramo, Primož Roglič je na koncu zasedel šesto mesto. Šesto mesto ni slabo, vendar zaostanek… »

Evenepoel zmagovalec uvodne etape, Roglič zaostal 43 sekund

Dnevnik 06.05.2023
Belgijec Remco Evenepoel (Soudal-Quick Step) je zmagovalec prve etape kolesarske dirke po Italiji. V vožnji na čas od Fossacesie Marine do Ortone (19,6 km) je ugnal Italijana Filippa Ganno in Portugalca Joaa Almeido. Edini Slovenec na dirki Primož… »

Evenepoel razred zase, Roglič zaostal 43 sekund

RTV Slovenija 06.05.2023
Belgijec Remco Evenepoel (Lotto-Soudal) je veliki zmagovalec uvodne etape letošnje Dirke po Italiji, kronometra od Foccacesie do Ortone. Primož Roglič je osvojil 6. mesto, zaostal je 43 sekund. Kakšna predstava svetovnega prvaka! Deklasiral je tekmece… »

Evenepoelu uvodni kronometer na Giru, Roglič zaostal 43 sekund

Primorske 06.05.2023
Belgijec Remco Evenepoel (Soudal-Quick Step) je zmagovalec prve etape kolesarske dirke po Italiji. V vožnji na čas od Fossacesie Marine do Ortone (19,6 km) je ugnal Italijana Filippa Ganno in Portugalca Joaa Almeido. Edini Slovenec na dirki Primož… »

Nesrečni Tratnik: "Še vedno iščem razloge, zakaj je do tega prišlo"

Zurnal24 06.05.2023
Slovenski kolesar Jan Tratnik, ki bi moral na Giru pomagati Primožu Rogliču, je zaradi poškodbe ostal brez nastopa na prestižni dirki. Slovenski kolesar Jan Tratnik, ki bi moral danes ob boku Primoža Rogliča v dresu ekipe Jumbo-Visma začeti 106… »

Tratnik žalosten, a vendarle – lahko bi jo skupil precej huje

RTV Slovenija 06.05.2023
"Avtomobil je prečkal mojo linijo, poletel sem v zrak, se zaletel v drevo in končal na tleh," je Jan Tratnik opisal nesrečo, ki mu je onemogočila nastop na Dirki po Italiji. "Sjuk" res nima sreče. Potem ko je moral zaradi padca in bolečin v zapestju… »

Jan Tratnik: Lahko sem vesel, da je zgornji del telesa nepoškodovan

Dnevnik 06.05.2023
Slovenski kolesar Jan Tratnik, ki bi moral danes ob boku Primoža Rogliča v dresu ekipe Jumbo-Visma začeti 106. dirko po Italiji, se je oglasil po prometni nesreči, ki mu je odnesla nastop na Giru. Kot je 33-letni kolesar zapisal na Instagramu, je… »

Imel je srečo v nesreči, zdaj želi več sreče čebelam

Delo 06.05.2023
Jan Tratnik je opisal svojo nesrečo dan pred začetkom Gira, ženska ga je spregledala, poletel je v zrak, poškodovana koleno in golenica. Vrnil se bo močnejši. Slovenski kolesar Jan Tratnik, ki bi moral danes ob boku Primoža Rogliča v dresu ekipe… »

Jan Tratnik: Lahko sem vesel, da je zgornji del telesa nepoškodovan

Primorske 06.05.2023
Slovenski kolesar Jan Tratnik, ki bi moral danes ob boku Primoža Rogliča v dresu ekipe Jumbo-Visma začeti 106. dirko po Italiji, se je oglasil po prometni nesreči, ki mu je odnesla nastop na Giru. Kot je 33-letni kolesar zapisal na instagramu, je… »

Rogličevo sporočilo Evenepoelu: "Tukaj smo zato, da mu ..."

Zurnal24 06.05.2023
Slovenski kolesarski zvezdnik je kljub oteževalnim okoliščinam pripravljen za napad na prvo zmago na dirki po Italiji. Ekipa Jumbo-Visma, ki bo s Primožem Rogličem naskakovala zmago na 106. izvedbi dirke po Italiji, je v dneh pred začetkom uvodne… »

Boj za rožnato majico

Dnevnik 06.05.2023
Kolesarji na 106. dirki po Italiji bodo danes ob 13.50 z 19-kilometrsko vožnjo na čas začeli boj za rožnato majico, ki pripada najboljšemu kolesarju na italijanskih cestah. Z današnjim dnem se za kolesarje na 106. dirki po Italiji začenja… »

Novice dneva »

Huda nesreča, 55-letnik je umrl

Zurnal24 pred 7 uramiše 4 povezane

V prvih 77 trgovalnih dneh do več kot 9 % donosa

Delo pred tremi uramiše 5 povezanih

Tanje Fajon in Andreje Katič menda ne bo na listi SD

Zurnal24 pred 7 uramiše 1 povezana

Za vstop v Benetke boste morali plačati

Zurnal24 pred 5 uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem